Tamno Svetlo

Zaštitna oprema

Svi iskusni kamperi i ljubitelji prirode koliko god da uživaju u njenim ljepotama znaju da posebnu pozornost i odgovornost treba usmjeriti na bezbijednost. Lična bezbijednost i bezbijednost ostalih kampera jeste na prvom mjestu, ali bezbijednost opreme, šatora, autmobila, kamp prikolice, elektro instalacije takođe je veoma važna.

U kategoriji zaštitne opreme za vas smo objedinili veliki broj poizvoda koji mogu da zaštite opremu i materijale tokom boravka u prirodi.

Prikazujemo 1–12 od 38 rezultata

Pokrovi 

Jedna od osnovnih obaveza je briga prema automobilu i odlaganju kamp prikolice.

Ako pravite veće pauze i želite zaštiti vozilo ili prikolice od vanjskih uticaja, pretjerano hladnih temperatura ili povišene toplote možete da odaberete različite modele pokrova.

Kvalitetan materijal, klasična i prilagodljiva boja, nepropusno, ali ipak prozračno i čuva od vlage i plijesni. Pogledajte pokrove karavane od 6m i 12m ili pokrove samo za krov. 

Pored mogućnosti da u cjelosti zaštite karavan u ponudi su i modeli pokrova za kuku, motocikl ili smao kotače. 

Vjetrobran 

Pozornost se stavlja i na neočekivane vanjske uticaje, zato ne dozvolite da vam to pokvali raspoloženje ili dovede do kvara na opremi za kampiranje.

Vjetrobran je prolagodljiv i lako podesiv za razne vrste terena, idealan za vaš vrt, ali i u neočekivan uslovima tokom kampiranja. Može da vas zaštiti od nanošenja vode ili pijeska tokom boravka na plaži.

Zaštita za kablove 

Izuzetna je važna pozornost za elektro instalacije. Zaštita za kablove koju možete poručiti po veoma povoljnoj cijeni sigurna je izolacija od vanjskih uticaja, ali i osigurava okolinu za vašu djecu ili ljubimce.

Torbe za pakiranje 

Slobodno možemo reći da je pakiranje jedna od vještina, a neizostavna je za efikasno spremanje za kampiranje.

Kako bi potpuno obezbijedili opremu, u ponudi imamo različite modele torbi za pakiranje. Neutralne, crne boje, kvalitetnog materijala, sa obezbijeđenim ručkama za nošenje biće vaš najlakši način da spakirate stvari.

Posebno dizajnirane, sigurne i prostrane torbe za:

 • Kabl
 • Ogledala
 • Šipke i konstrukciju
 • Stol
 • Plisnke štednjake

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off