Tamno Svetlo

Tuševi i cijevi

Održavanje higijene tijekom kampiranja dodatno je olakšano intalacijom željene vrste tuša za kampiranje koji je dizajniran tako da bude lako prenosiv, da omogući veoma laku instalaciju i da može svakodnevno da se koristi uz minimalno napora.

Pored lične higijene, donošenje vode na kampiranje nije jača strana i nije unaprijed obezbijeđeno na svim odmaralištima te će pojedini modeli tuševa i cijevi da olakšaju taj postupak

Prikazuje se svih 9 rezultata

 

Postoji nekoliko jednostavnih rješenja i tipova tuševa koje možete koristiti tokom kampiranja:

 

 • Solarni tuš sa odvodom kroz cijev 
 • Tuš sa dodatkom tuš baterije koja radi sa sistemom nožne tlačne pumpe 
 • Tuš sa električnim sistemom napajanja i pokretanja protoka vode 

 

Zašto nudimo veliki broj različitih tuševa i cijevi?

 

Unutar ove kategorije možete da odaberete željeni model tuša ili pak cijevi kojimna ćete lako da operete kamper, uredite dvorište ili prostor, zalijete bašte, da ga prenosite jednostavno ili transportujete obzirom na sustav za rolanje i stabilno postolje sa obezbijeđenim rukohvatima. Zbog svih uvijeta u prirodi ovi modeli su dodatno ojačani, a način njihovog pakiranja važan je kako biste izbjegli dodatna oštećenja na cijevima i lakše ih koristili dugi niz godina. 

 

Koji model tuša je najbolji?

 • Solarni tuš se punu zapreminama vode od 10 do 20L. U njemu se voda zagrijava direktnim kontaktom sa suncem i sam tuš radi na mehanizmu ispuštanja dobro zagrijane vode. Ovaj model je namijenjen za kratka putovanja i pogodan za kraća korištenja nekoliko puta na dan. 

 

 • Tuševi sa tlačnom pumpom su nešto skuplji ulog, ali posjeduju dobro napajanje, dobar i održiv protok vode i jak pritisak. Posebno su pogodni za cijele obitelji i povlačenje vode iz obezbijeđenih rezervoara. 

 

 • Za električne modele Vam je potrebno električno napajanje te su modeli skuplji, ali ovi modeli rade na principu 12V i olakšava se napajanje obzirom na ostale dodatke iz opreme. Ovi modeli posjeduju ON/OFF sustav paljenja, imaju veoma dobar protok vode i unaprijed dizajnirane spremnike. 

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 off
   abcd Get 20.00 off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off