Tamno Svetlo

Stolice za plažu

Jasno je da ljubitelji sunca sa nestrpljenjem čekaju ljetnju sezonu i silno žele da se rashlade pored obale. Kao i u svakom vrhunskom hobiju, vrhunski i prije svega iskusni kampisti imaju posebnu opremu za zimsku sezonu i boravak na planini, a poseban namještaj za ljetnju sezonu i vrele dane.

Prikazuje se svih 10 rezultata

Stolice za plažu sa namjerom su dizajnirane za uslove koji podrazumjevaju kontinuirano korištenje na visokim temeraturama, kontakt sa vlagom i solju. Samim tim potreba za izdvajanjem ove kategorije sklopivih i udobnih stolica javila se kao potreba da Vam olakšamo odabir i da ponudimo sve modele za koje garantiramo dugotrajno korištenje svakog ljeta. 

Posebno dizajnirane stolice za plažu kreirane su tako da pruže udobnost čak i kada se pokvase, one prozračne koje se lako suše, a njihova kvaliteta neće biti narušena čak i ako dođu u kontakt sa pijeskom i solju.

Obzirom na ljepotu i raskoš ljetnjih boja naša ponuda unutar ove kategorije je raznovrsna te možete da odaberete modele u ljetnjim nijansama, sa različitim dezenima, šarene i primamljive za estete i djecu. 

U punudi su:

 • prostirke 
 • razni modeli sklopivih stolica za odrasle 
 • raznovrsni modeli sklopivih stolica za djecu 

Skladno vlastitom nahođenju odaberite one sa mekanim i obloženim rukohvatima, modele sa većom nosivošću, one koji mogu da budu i ležaljka i stolica, prostirke koje mogu da se rolaju ili one sa dječijim motivima koji će boravak na plaži učiniti još ljepsom uspomenom. 

Uz ove modele neće biti bojazni da fleke od soli ne mogu da se skinu, da so izaziva koroziju i oštećenja na konstrukciji, čak se i materijal kod ovih modela sporije zagrijava i brze suši.

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off