Tamno Svetlo

Posude za vodu

Posebnu pozornost stavili smo na potrebe čiste vode tokom kampiranja. Mnogi smatraju da treba da ponesu velike količe vode i misle da je to jedan od najvećih problema. 

Pregledom artikala iz outdoor opreme i posuda za vodu možete da pronađete brza i jednostavna rješenja za vodu tokom kampiranja. 

Prikazuje se svih 7 rezultata

Outdoor oprema 

Unutar Outdoor kategorije možete pronaći crijeva za vodu. Prema vašim željama možete da odaberete samo crijevo ili cio sistem koji vam pomaže kod rolanja i skladištenja.

Dužine crijeva su od 8m do 15m, a različiti nastavci vam omogućavaju da regulišete način protoka vode. 

 

Posude za vodu

Ako imate potrebu da skladištite i lako prenesete određenu količinu vode, te je koristitie za piće ili pripremanje hrane predlažemo vam da pogledate posude za vodu. 

Posude za vodu mogu da skladište od 8l do 15l tekućine. Obezbijeđene su uz sigurne zatvarače, a pojedini modeli imaju nastavke za lakše točenje i isticanje vode. 

Posebna pozornost je na kupovini modela koji se nakon upotrebe mogu podesiti i sklopiti da zauzimaju minimalan prostor pri skladištenju, a njihova zapremila je 8l.

Modeli su od plastike koja ne popušta loš miris, a oblici variraju od klasičnih pravougaonih do pljosnatijih modela. Svi su obezbijeđeni ručkom za lakše nošenje. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 off
   abcd Get 20.00 off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off