Tamno Svetlo

Posude za vodu

Posebnu pozornost stavili smo na potrebe čiste vode tokom kampiranja. Mnogi smatraju da treba da ponesu velike količe vode i misle da je to jedan od najvećih problema obzirom na kabaste posude koje zauzimaju mnogo psotora, ali i stvaraju dodatni teret u prtljažniku i povećavaju znatno ukupan teret prikolice.

Prikazuje se svih 7 rezultata

To ne mora da bude tako, samo je potrebno da odaberte adekvatan sklopivi model posude za vodu i da uživate na odabranoj destinaciji. Pregledom artikala iz outdoor opreme i posuda za vodu možete da pronađete brza i jednostavna rješenja za vodu tokom kampiranja. 

Unutar Outdoor kategorije možete pronaći crijeva za vodu, razne adaptere ili opremu za održavanje lične hifijene, ali ovdje je naglalsak na čistoj vodi koju možete da konzumirate i koristite tijekom pripremanja hrane, pranja namjernica za jelo. 

Prema Vašim željama možete da odaberete samo crijevo ili cio sistem koji Vam pomaže kod rolanja i skladištenja, a unutar ove potkategorije možete da odaberete posude za ovdu u odnosu na oblik, zapremine i dimenzije samog spremnika. Pored samog modela različiti adapeteri i nastavci Vam obezbjeđuju sam sustav proticanja vode, regulišu protok te olakšavaju korištenje.

Posude za vodu

Ako imate potrebu da skladištite i lako prenesete određenu količinu vode, te je koristitie za piće ili pripremanje hrane predlažemo Vam da pogledate posude za vodu. 

Posude za vodu:

 • mogu da skladište od 8l do 15l tekućine
 • obezbijeđene su uz sigurne zatvarače
 • pojedini modeli imaju nastavke za lakše točenje i isticanje vode
 • možete da odaberete modele sa zatvaračima 
 • možete da birate u skladu sa kompaktnošću ili debljini plastike 

Posebna pozornost je na kupovini modela koji se nakon upotrebe mogu podesiti i sklopiti da zauzimaju minimalan prostor pri skladištenju, a njihova zapremila je 8l.

Modeli su od plastike koja ne popušta loš miris, a oblici variraju od klasičnih pravougaonih do pljosnatijih modela. Svi su obezbijeđeni ručkom za lakše nošenje. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off