Tamno Svetlo

Šatori

Kupovina šatora jedan je od prvih koraka pri kampiranju. Potrebno je tempeljno proučiti sve prednosti pojedinih modela i obratiti pozornost na osnovne karakteristike. Uvijek je potrebno odabrati pravi šator za naše potrebe.

U našoj ponudi možete da pronađete različite šatore po obliku i veličini, a modeli variraju od tradicionalnih do najmodernijih inovacija AIR modela.

Prikazujemo 1–12 od 56 rezultata

Prodajemo sve vrste šatora, od onih za 2 osobe do porodičnih, prostranih šatora namijenjenih za 6 osoba. 

Ako niste iskusan kamper potrebno je da pogledate specifikacije većeg broja modela, a u našoj ponudi možete da pronađete klasične modele, AIR modele, modele sa ušivenim dnom, šatore dizajnirane za plaže i upotrebu na visokim temperaturama, šatore sa zaštitom od sunca, modele koji se mogu priljubiti uz karavane i još mnogo toga. 

Počnite od odabira da li trebate šatore za ljetnje ili zimske uslove, kakva je priroda terena na kom želite da kampirate te koliko prostran šator trebate. 

Ne treba da vas brine našim postavljanja šatora, kvaliteta konstrukcija i dodatna oprema. Na pravom ste mjestu! Unutar ove kategorije možete da pogledate dodatne sigurosne sustave i pojedinačno ih naručite kako bi obezbijedili vaš šator. 

 

Klasični šatori 

Klasične šatore karakteriše brz način instalacije, poznate metode postavljanja i stabilizacije konstrukcije. 

Unutar kataloga nalazi se veliki broj različitih modela, te možete da ih prilagodite vlastitim potrebama. Varijacija u broju prozora ili konstrukcije, širine ulaza kao i potreba za natkrivenim predulazom ispunice sve vaše želje i očekivanja. 

Možete da odaberete modele u različitim bojama, ali kvaliteta vodootpornog materijala i čvrstoća konstrukcije su garantovane uz svaki odabran model. 

 

AIR šatori na napuhavanje 

AIR Teach model nudi inovativne cijevi za prijem zraka koji za samo nekoliko minuta postavljaju vaš šator i čine ga stabilnim mjestom za boravak. 

Ovi moderni modeli postavljaju se samostalno ili uz pomoć zračne pume, mogu da se koriste izolovanu ili uz karavan. Garantuju potpunu stabilnost i dugovječnost, jer sistem zračnih cijevi se teško oštećuje. 

Kvalitetan materijal otporan je na niske i visoke temperature te iznenadne padavine i temperaturne promjene. Stabilna konstrukcija odolijeva jakom vjetru. 

Pojedini modeli imaju mogućnost nadogradnje prednjeg dijela na dodatne dvije osovine, dok titan model nudi potpunu prostranost predulaza i konusni model. 

AIR modeli su često dodatno obezbjeđeni hermetičkim sistemima koji garantuju veću stabilnost

Šatori za kampere i kombije  

Kao jednu od podkategorija šatora možete prepoznati i šatore za kombije. Ovi modeli lako će da se prilagode dimenzijama vaših vozila i osiguraće prostranost i bezbijedan prostor za boravak. 

Modeli variraju prema prostranosti i broju osoba za koje su namijenjeni, a specifikacije upućuju na različit broj prozora i mogučnost bočnih ulaza. 

Dodatna oprema i vakumski čepovi mogu da poboljšaju stabilnost. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off