Tamno Svetlo

Servisi i pribor za jelo

Servisi za jelo objedinjuju cjelokupan pribor za dvije, tri ili četiri osobe koji se sastoji od:

dubokih tanjura,
velikih plitkih tanjura,
malih tanjura,
šalica ili čaša.

Prema vašim željama možete odabrati zaobljenje ili ravne kutove tanjura. Savršen su odabir za pripremanje ručka obitelji i prijateljima.

Prikazujemo 1–12 od 32 rezultata

Kako bi potpuno uživali na kampiranju potreban Vam je osnovni pribor za jelo kao i dodatna oprema koja Vam može olakšati spremanje, serviranje, posluživanje illi samo kušanje ukusnih slastica, mesa, salata. 

 

Šta je sve posebno od dodatne opreme?

 • razni modeli cjedila 
 • sklopive posude za jelo 
 • pribor 
 • držači časa 
 • držači za posude 
 • daske ra rezanje 

 

Izbjegnite prolijevanje tekućine dok boravite sa djecom u prirodi i odaberite bokale koji skladište do 1l tekućine, a ako djeca pak koriste čaše možete da koristite lagane, plastične držače u boji čiji dizajn potpomaže stabilnost čaše i služi za laganu fiksaciju usljed nepovoljnih ili promjenjivih uvejta u prirodi. Za dodatnu stabilnosti možete koristiti podmetače i tako spriječiti vjetar ili zaigrano, veselo dijete da prekine vaše uživanje.  

Da bi vaš obrok u prirodi bio potpun potrebno je da odaberete pribor za jelo. 

 

Kao najpraktičnija rješenja za brzo jelo na bilo kojoj željenoj destinaciji u prirodi možete da koristite sklopive modele unutar kojih dobijate i adekvatan pribor, a nakon upotrebe možete da je spremite da zauzima minimalno mjesta. 

 

Ako pak često perete suđe tijekom kampiranja, boravite dulje illi sa obitelji preporučujemo Vam da iz ove potkategorije odaberete neki od modela cjedila za suđe koji će dosta da Vam olakša posao cjeđenja, sušenja i slaganja posuđa. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off