Tamno Svetlo

Outdoor oprema

Odjeljak za outdoor opremu posebno je dizajniran kako bi objedinio širi spektar ponuda svih artikala na jednom mjestu, a potrebu ka istim su ukazali iskusni kampisti. Ova kategorija objedinjuje veliki broj artikala različite namjene, a osnovna svrha svih modela je lakše funkcioniranje u svim vremenskim uvjetima tijekom kampiranja.

Prikazujemo 1–12 od 87 rezultata

Po veoma povoljnim cijenama možete da pronađete:   

 

 • odgovarajući dušek za ugodno odmaranje i miran san
 • zračne pumpe
 • lako prenosive tuševe
 • razne modele prostranih piknik deka
 • udobne jastuke

Outdoor oprema objedinjuje dijelove namještaja za lakše funkcioniranje u prirodi, ali i veliki odabir dodatne opreme koju možete da koristite tijekom kampiranja ili svakodnevno u kućanstvu kao što su zračne pumpe ili crijeva za vodu koja kompaktno možete da skladištite rolanjem u kućište.    

 

Da bi radovi u prirodi bili jednostavniji ovdje možete da pronađete razne vrste lopata, kompase za kretanje i radove tijekom kampiranja. Da ne bi došlo do negativnih posljedica tijekom vremenskih promjena možete takođe da odaberete kabanice za kišu, a za održavanje higijene dostupni su i različiti modeli lako prenosivih tuševa.

 

Uz ovaj odjeljak uvjerićete se da smo mislili na sve detalje, čak i na insekte i komarce koji Vas mogu ometati tijekom kampiranja. Pobrnite se da prije ljetnje sezone obezbijedite mrežu protiv komaraca ili kutiju za odlaganje sredstva protiv insekata. 

 

Za najudobniji san dostupan je veoma široki i udoban dušek zračnog tipa sa dodatnom, mekanom presvlatkom, a manji ulog koji garantira bolje odmaranja na već posjedujućim modelima dostupan je samonapuhivajući jastuk i double lagani dušek u zelenoj boji. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off