Tamno Svetlo

Pribor

Pribor koji uključuje potkategoriju šipki i klinova organiziran je tako da objedinjuje sva dodatna sredstva, stabilizatore, razne vrste konopa, opruga i zateznih traka koje su pogodne da se koriste za dodatnu stabilizaciju tendi i šatora.
Ovi modeli su veoma povoljni i mogu da se poruče na metar ili u količini koja Vam je potreba, a prije svega služe kao dodatni stabilizator kako bi vjetar koji nanese šator ili tendu na predmete od kojih mogu da se oštete mogao manje da ga pomjera, da bi obezbijedio da oluja konstrukciju ne ponese ka gore kao i da da oluja potpuno ne odnese tkaninu i polomi konstrukciju. Upravo ovakva dodatna oprema pomaže u dužem čuvanju namještaja i u njegovoj kvaliteti.

Prikazujemo 1–12 od 28 rezultata

 

Unutar ove kategorije možete da poručite: 

 • elastičnu napinjaču
 • elastični konop
 • konop za šator 
 • konop za predšator 
 • dodatnu stabilizacijsku opremu za cerade 
 • federe 
 • lopatu 
 • čekiće 

 

Načini da pomoću ovih materijala stabilizirate šatore i tende: 

 

Kopče tende- Neke tende i šatori već posjeduju kopče na koje je samo potrebno naknadno da se pričvrste trake koje će spriječiti destabilizaciju tokom oluje. Ako Vaš model nema kopče, možete ih posebno naručiti i postaviti na pojaseve i remene. 

 

Traka na vrh krova- Ovo je još jedan način da Vaša konstrukcija bude stabilnija. Možete kupiti i trake za stabilizaciju sa prstenom, omčom na kraju koje se mogu pričvrstiti za konstrukciju i lako klizati do centralnom dijela na vrhu konstrukcije, a zatim zategnuti i pričvrstiti za tlo. 

 

Trake preko krova tende- Najstabilniji način, ali i najskuplji model trake. Preporuka je da se kupi zaštitna navlaka koja će da se stavlja ispod trake, kako ne bi došlo do oštećenja. 

 

Elastične napinjače i federe možete da koristite skladno željama kako bi pojedine stranice dodatno fiksirali, stabilizirali i povezali te da bi spona među njima moglla da dihtuje bez obzira na jake vjetrove, jer elastični dio dopušta amortizaciju bez oštećenja.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off