Tamno Svetlo

Dodatna oprema za cerade

Višenamjenski modeli cerada mogu da preveniraju mnogo neželjenih situacija za Vas i namještaj, da odražaju svježinu, čistoću i udobnost unutarnjeg prostora te da služe kao podloga i pokrov na vanjskom prostoru.

Prikazujemo 1–12 od 17 rezultata

Pored kvaliteta cerade i povoljnosti same nabavke za sve sezone i situacije koje slijede na kampiranju, na putovanjima, izletima i tijekom rada u garažama, kod kuće i u vrtu važno je odabrati dodatni materijal za laku instalaciju i dobru fiksaciju, održivost cerada. 

 

U ovoj kategoriji dostupni su različiti modeli dodatne opreme koja služi za stabilizaciju cerada u nekoliko različitih svrha. 

 

Skladno potrebama možete da odaberete između:

 

 • elastičnog komopa
 • konopa za stabilizaciju sa FlapLock sustavom 
 • metalnih ili plastičnih gumbića
 • raznim modelima prtenčića 

Osnovna svrha svih artikala je u tome da Vam omogućni individualan odabior da kupujete po setu ili po mjeri te da po povoljnoj cijeni dobijete baš onoliko koliko Vam je potrebno da Vašoj ceradi date potpuniju efektivnost. 

Materijal je uglavnom u neutralnoj boji i lako se uklapa uz bilo koji tip odabrane cerade. Sam dizajn osigurava lako instalaciju i jednostavno korištenje koje olakšava stabilno pozicioniranje i učvrćavanje rubova.

Uz minimalan utrošak novca i vremena, bez oštećenja tkanine i uz trajno, izrdžljivu i otpornu strukturu odabraćete ono što je najbolje za one modele cerada koje posjedujte.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off