Tamno Svetlo

Sušila za veš

Za sve ljubitelje dužeg boravka u prirodi pripremili smo nekoliko različitih rješenja i načina kako da osušite veš tijekom kampiranja.

Ovi modeli sušila za veš prilagodljivi su za svakodnevan život u kućanstvu, a mogu se prilagoditi svim tipovima šatora i kućica na kotačima i pružiti jednostavna rješenja za kačenje veša.

Prikazuje se svih 11 rezultata

Ovisno od toga koliko veša posjedujete možete da odaberete:

 • plastične i manje konstrukcije
 • šira i metalna sušila

Također možete da birate da li želite:

 • kružne ili pravokutne modele
 • na koji način ih možete uklopiti u ambijent
 • kojim vremenskim uvjetima odgovara
 • da li već posjeduje štipaljek ili ih morate kupiti
 • na koji način se instalira

Ako pak imate mnogo mjesta i želite vješati odjeću na na stabilno i izdržljivo uže, također ga možete pronaći u ovom osjeljku i odabrati željeni model.

Pojedini modeli posebno su prilagodljivi, jer su sklopivi i posjeduju ugrađene držače pri čemu nećete morati da brinete o dodacima, ako se pakirate za putovanje.

Plastični modeli preporučuju se za manje prtljažnike, a svi ostali modeli za kućanstva i prostranije kućice na kotačima. Uz ovako povoljna, jednostavna rješenja možete da osigurate neometan boaravk u prirodi i da u cjelosti osušite i spakirate suvo, mirišljavo i čisto rublje.

Ovi modeli posebno su pogodni za ljetnje kuhinje, paviljone, široke i prostrane terase kao dodatni prostor za kućanstvo. Prenosni modeli koji se brzo i lako instaliraju olakšavaju Vam duži boravak u prirodi i nude Vam mogućnost da brzo sušite dječiju odjeću, vlastite stvari, sitni pribor ili pokrivače kao i dijelove namjeptaja.

Izgled i cjelokupan dizajn prilagođavaju se Vašem vlastitom okusu, ali i potrebama koje imate i količini odjeće te zimskoj ili ljetnoj sezoni.

Svi modeli sjajan su sklad najmodernijih rješenja i izdržljive konstrukcije koja dobro podnosi teret i služi uvijek na dohvat ruke.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off