Tamno Svetlo

Outdoor posuđe

Kako bi Vaši zimski dani ili cio tok ljetnje sezone i pripreme za duga kampiranja u prirodi bili ugodni, u našoj ponudi možete pogledati i outdoor posuđe. Ova kategorija je objedinila nekoliko različitih modela koji su pristupačni svim korisnicima sa minimalnim varijacijama u dizajnu kako bi pronašli ono što je najbolje i najprikladnije svačijem ukusu.

Prikazuje se svih 12 rezultata

Unutar ove ponude možete pronaći:

 

 • razne modele čajnika 
 • vrč i trermos posude 
 • nekoliko modela šalica 
 • posuđe za kuhanje 

 

Veoma kvalitetan čajnik sa obezbjeđenom ručkom za kuhanje i nošenje idealan za uvjete u prirodi, brzo pripremanje toplih napitaka i održavanje temperature vode. 

 

Za sve Vas koji uživate u toploj kafi ili čaju termos vrč i termos posude od kvalitetnog materijala u nekoliko različitih nijansi upotpuniće Vaše posuđe, daće Vam mogućnost da tople tekućine prenosite tijekom putovanja, tijekom napornih šetnji i aktivnosti u prirodi ili prosto tijekom uživanja i ugodnog ručka sa obitelji i prijateljima. 

 

Veoma otporne i moderno dizajnirane šalice daju mogućnost da natočite velike količine tekućine, dobro su izolirane i posjeduju praktične rukohvate koje možete lako da fiksirate na željeno mjesto i jednostavno da prenosite tijekom hodanja u torbama, velikim ruksacima ili uz opremu za planinarenje. 

 

Ono što je namjenjeni i za hladne napitke su upravo otporne čaše koje posjeduju dodatnu izolaciju u vidu poklopca koji olakšava prenošenje, ali i čuvanje tekućine i može da posluži i kao podloga za stabilizaciju iste kada nije poklopljena. 

 

Outdoor posuđe posjeduje i posude za kuhanje:

 • tavu
 • lonac sa poklopcem 
 • plastičnu čalicu sa rukohvatom 
 • duboku posudu za kuhanje 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 off
   abcd Get 20.00 off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off