Tamno Svetlo

Auto oprema

Sigurnost vašeg putovanja treba da bude na prvom mjestu. Odabir modela automobila treba da bude u skladu sa brojem ljudi koji idu na kampiranje i sa značajkama terena. Potrebno je posebni pažnju posvetiti auto opremi, kako bi vaše bupovanje bilo sigurno, a vaše vozilo dobro obezbjeđeno.

Prikazujemo 1–12 od 66 rezultata

Dodatni retrovizori 

Ako ste se odlučili na duga putovanja i nepoznate terene za dodatnu sigurnost u našem katalogu pogledajte veliki izbor dodatnih retrovizora.

 • Potpuna preglednost 
 • Pogled iz više kutova
 • Idividualizirana prilagodba 
 • Dodatno centralno zrcalo 

Rampe i podmetači 

Da biste potpuno osigurali vozilo i obezbijedili kotače, potrebno je da odaberete stopere, rampe ili postave za kotače. Uz rampe i podmetače osiguravate vozilo u slučaju da duže stoji, ali i od proklizavanja kotača. Sigurosni sistemi su povoljne cijene, visokog kvaliteta, čvrste konstrukcije i veoma bezbijedni. Šare na podmetačima su obezbjeđene dubine i potpuno garantuju lakoću korištenja. Modeli rampi mogu da budu nosivosti i do 2000kg na jednoj bazi.

 

Stepenice 

Kako bi dostigli potpuni pristup vozilu, u kategoriji auto opreme možete da pronađete veliki izbor različitih modela stepenica.

U zavisnosti od toga da li želite plastični model ili čvrste aluminijumske i čelične konstrukcije možete da odaberete jedan ili dva stepenika koji se vrlo lako postavljaju uz vozilo i prikolice. Stepenice su lako prenosive, instaliraju se samo za nekoliko sekundi i pojedini modeli izmaju obezbjeđene ručke za nošenje. 

 

Čišćenje i impregnacija 

Za dodatnu čistoću, urednost u vašem automobilu ili prikolicama predlažemo da koristite police ili mrežice koje se mogu lako instalirati u vaše vozilo.

Police i mrežice služiće za lakše rukovanje i sigurno odlaganje tekućina za čišćenje kao i četki. 

Bezbijednost vozila i pokrov

Za dodatnu bezbijednost vozila potrebno je da posjedujete adekvatne pokrove za krov vozila, stakla, kuke i gume na vašim kotačima. 

Po povoljnim cijenama možete da odaberete pokrov za kuke ili cijelo vozilo koje će da ga štiti od padavina, vlažnosti, niskih temperatura ili negativnih uticaja veoma visokih temperatura. 

 

Dodatna oprema

Kako bi vozilo postalo udobno i spremno za duga putovanja cijele obitelji zahtijela čistoću i udobnost. Za dodatni dekor možete da odaberete zavjese različitih modela, četke za čišćenje i impregnacijska sredstva za automobile. 

Za dodatnu stabilnost i provjeru bezbijednosti vozila unutar dodatne opreme možete pronaći razne vrste podmetača, postolja, vodenih vaga i ventilatora. 

Da bi postigli potpunu pričvršćenost cerada za vozilo, za vas smo pripremili vodilice, podupirače i pločice. 

Reflektujuća ploča

Posebnu pozornost treba obratiti i na sigurnosne mjere i zakon. Na nekim dionicama puta i za određene modele vozila potrebna i zakonom obavezna reflektujuća ploča. Po povoljnoj cijeni možete je pronaći u našem asortimanu.

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off