Tamno Svetlo

Elektro oprema

Da bi u potpunosti olakšali boravak u prirodi, a uz to ga učinili sigurnim potrebna je odgovarajuća elektroinstalacija. Najvažnije je da pozornost bude usmjerana na sigurosni sustav, a kvaliteta elektro opreme može mnogo da doprinese.

Pri nabavljanju elektro opreme za kampiranja možete da riješite mnoge dileme u vezi sa elektro aparatima, nivoima potrebnog osvjetljenja za unutrašnje i vanjske prostore kao i adapterima, odgovarajućim utikačima u ovisnosti od napona električnom energijom.

Prikazujemo 1–12 od 72 rezultata

U bogatoj ponudi možete da pronađete različite vrste CEE adaptera, produžnih kablova i drugih adaptera sa različitom jačinom napajanja. 

 

Svjetiljke 

 

Unutar kategorije elektro opreme za vas smo pripremili mnogobrojne modele svjetiljki. 

 

Ovisno o tome da li trebate prenosive ili fiksne svjetiljke možete odabrati siguran kvalitet, praktičnost i dugotrajnost. Modeli nude različite nivo podešavanja jačine svjetla, a prodornost garantuje dodatnu bezbijednost, ali i užitak u otvorenim i zatvorenim prostorima. 

 

LED svjetiljke daju prodornost čistog svjetla, odasjavaju širok prostor i nude mogućnost podešavanja. 

 

Modeli za nošenje nadograđeni su sa ručkom za potpunu bezbijednost i veći nivo praktičnosti. Pored modela koji su dizajnirani kao fenjeri za nošenje možete odabrati i sklopive, džepne modele i klasične ručne svjetiljke.

Kako bi osigurali bezbijednost i visoku vidljivost možete da ugradite svjetiljke za predšatore, a ako se često krećete noću iz naše ponude odaberite svjetiljke za glavu koje će vaše kretanje učiniti sigurnim. 

 

Elektro namještaj 

 

Tuševi, sušila za kosu i grijalice 

Za strastvene kampere koji često putuju ili odsijedaju u svojim kamp kućicama, prikolicama više dana pripremili smo elektro modela tuševa. Uz minimalno napora možete da obezbijedite dovoljan dotok vode i da brinete o vlastitoj higijeni. 

 

Uz grijalice i sušila za kosu, pored ljepote brinućete o vlasitotj sigunosti i zdravlju, a i o sigunosti vaše djece, prijatelje i cijele obitelji. 

 

Usisivači 

Iz kategorije elektro opreme možete da odaberete nekolko vrsta usisivača koji će vrijeme potrošeno na spremanje kamp prikolica i automobila da svede na minumum. Jačina usisivača u kombinaciji sa modernim dizajnom, dostupna je po veoma povoljnim cijenama. 

 

Uz klasične modele možete da odaberete i ručne, lako prenosive usisivače koji će da kupe prašinu, ostatke hrane za samo nekoliko sekundi. Lako se prazne, čiste i održavaju, a dizajnirani su da budu pogodni za transport. 

 

Ventilatori 

Za tople ljetne dane užitak u prirodi poboljšajte upotrebom ventilatora. Pokretni dio sistema za hlađenje sigurosno je obezbijeđen rešetkama, modeli su lako prenosivi i spremi na upotrebu za samo nekoliko sekundi. 

 

Električne zračne pumpe i kompresori 

 

Iz električne opreme unutar naših kataloga možete da pronađete različite modele električnih zračnih pumpi koje mogu da vam uštede mnogo vremena tokom boravka na kampiranju. Izrađene su od kvalitetnog materijala i lake za transport.

 

Kompesori različite dimenzije i snage, dizajnirani su sa sistemom kontolne table i različitim nastavcima, što će proces napuhavanja materijala učiniti efikasnim i brzim. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off