Tamno Svetlo

Kuhinjska oprema

Svim ljubiteljima prirode koji uživaju u kuhanju, kategorija sa modernom i praktičnom kuhinjskom opremom izmamiće osmijehe na lice. Širok asortiman naše ponude prilagodljiv je svim oblicima boravka u prirodi, dužem ili kraćem kampiranju, festivalima ili izletima.

Prikazujemo 1–12 od 159 rezultata

Melamisko posuđe

U našoj ponudi možete pronaci preko dvadeset različitih setova za jelo od melamina. Melaminsko posuđe od visokokvalitetnog melamina savršen je odabir za kuhinje na otvorenom, jer je izuzetno otporan na vanjske uticaje, temperaturne promjene i lomljenje.

Moderan dizajn

Melaminsko posuđe je dizajnirano po uzoru na porcelan, ali je mnogo lakše i praktičnije za uporabu. Pregledom našeg kataloga možete primjetiti različite modele, dezene i usklađenost boja koje se prilagođavaju vašem namješatju za kampiranje i ostalim elementima vaše kuhinje.

Pakiranje i nošenje, stabilnost

Odabir melaminskog posuđa učiniće vaše pakiranje bržim, jer je melaminsko posuđe izuzetno lagano i jednostavno za nošenje. Neki melaminski setovi imaju protukliznu oblogu, posebna gumena obloga koja povećava stabilnost i sprječava klizanje spremnika, tanjura ili pribora po podlogama, a tjekom vožnje su nečujni i bolje izolirani od pucanja i oštećenja.

Kemijski sastav

Veoma je važno obratiti pozornost na kemijski sastav i miris materijala, jer melamin ima brojne prednosti:

 • ne miriše na plastiku,
 • ne otpušta toksine u hranu,
 • može da se pere u perilici posuđa na veoma visokim temperaturama,
 • jednostavan je za uporabu kod djece,
 • stabilan i čvrst.

Pribror za dvije, tri ili četiri osobe

Servisi za jelo objedinjuju cjelokupan pribor za dvije, tri ili četiri osobe koji se sastoji od:

 • dubokih tanjura,
 • velikih plitkih tanjura,
 • malih tanjura,
 • šalica ili čaša.

Prema vašim željama možete odabrati zaobljenje ili ravne kutove tanjura. Savršen su odabir za pripremanje ručka obitelji i prijateljima.

Dodatne posude

Slate, paste, musli, sladoled, voće, pizza set, ploče za sir i delikatese

Pored klasičnih servisa za jelo preporučujemo vam melaminske setove dubljih posuda za paste i salate. Uz odabir dezena sa omiljenim detaljima, bojama posude možete sortirati i po veličini te odabrati manje posude za musli, sladoled ili voće.

Za još egzotičniji boravak u prirodi i pružanje sigurnog ugođaja djeci i odraslima idealan odabir je melamisnki set Pizza ili ploča za rezanje sira i drugih delikatesa.

Čaše od polikarbonata

Ako uz hranu volite konzumirati tople napitke, alkoholna pića ili samo vodu u ovoj kategoriji možete pronaći veliki izbor čaša od polikarbonata.

Čaše su veoma stabilne, otporne na lomljenje i takođe se mogu prati u perilici posuđa. Ne otpuštaju negativan miris, a prema vašoj želji možete da odaberete izmeđi različitog dizajna, boja, detalja i stepena zaobljenosti kutova.

Voda, sok, toplo napitak, alkoholna pića ili pak krigle?

Pojedini setovi sadrže samo jednu čašu, ali veliki je broj onih namjenjenih za romantični boravak dvoje koji žele uživati uz šampanjac ili vino. Ako ste ipak ljubitelj boravka u prirodi sa najboljim prijateljem, izdvajamo kvalitetne krigle za pivo dizajnirane prema tradicionalnom izgledu.

Bezbijednost od prolijevanja

Izbjegnite prolijevanje tekućine dok boravite sa djecom u prirodi i odaberite bokale koji skladište do 1l tekućine. Za dodatnu stabilnosti možete koristiti podmetače i tako spriječiti vjetar ili zaigrano, veselo dijete da prekine vaše uživanje. Ako pak praktikujete čaše za jednokratnu uporabu takođe možete pronaći stabilne držače u čak pet različitih boja.

Pribor za jelo

Da bi vaš obrok u prirodi bio potpun potrebno je da odaberete pribor za jelo.

Ako kratko boravite u prirodi idealan izbor za vas je komplet od jedne vilice, noža i žlice koji ima dodatni sigurosni sistem da objedini cio komplet.

Za duži boravak u kamperskim kućićama ili ako želite da ugostite kolege, prijatelje ili uživate u ukusnim obrocima sa obitelji iz naše kategorije možete odabrati pribor za jelo po vlasitoj mjeri, a on se sadrži: vilicu, žlicu, nož i malu žlicu za začine i poslastice.

Dodatna oprema u kuhinji

Za potpuni užitak i detaljno opremanje kuhinje potrebno je mnogo detalja, a po veoma povoljnim cijenama unutar kategorije za kuhinjsku opremu možete pronaći sve što vam je potrebno.

Posude za suhe začine, ulje i ocat

Kako bi vaša hrana poprimila miris iz doma možete u sigurne i dizajnirane posude da spakirate začine, ulje i ocat.

Za užitak u vrelim danima obezbjedite za sebe kocke za led i žlice za jednostavno vađenje sladoleda.

Spremanje voća, povrća i nezaboravan doručak u prirodi

Obezbjedite i sortirajte svoje voće i povrće košaricu na tri nivoa, a hranu od insekata možete da zaštite uz podesivi poklopac, a za ukusne i nezaboravne doruke uz prve izlaske sunca odaberite za sebe toster.

Posude za pripremanje hrane

Da bi hrana bila ukusna i dugo topla, idelno bi bilo da se priprema u kvalitetnim posudama. U našem asortimanu možete pronaći šerpe, lonce i tiganje različitih dezena.

Posude su od aluminija i nehrđajućeg čelika, mogu se prati u perilici posuđa. Unurat posuda moguće je skladištiti i do 5l, a obrok možete pripremati za cijelu obitelj. Dugo zadržava visok sjaj, veoma je bezbjedno za korištenje, jer su ručke obezbjeđene silikonom i ne poprimaju toplotu.

Prema vašim željama možete hranu koju kuhate promatrati kroz staklene poklopce, a takođe možete odabrati i univerzalne poklopce koje možete koristiti za više posuda kao i ručke za dodatnu bezbijednost pri pripremanju hrane u tiganju. Uz pojedine setove možete odabrati i cjedila za spremanje ukusne tjestenine ili povrća koje možete kuhati na pari.

Posude za kuhanje su prikladne za korištenje na:

 • Plinskim,
 • Električnim,
 • Staklokeramičkim štednjacima.

Outdoor posuđe- čajnik, vrč, termos

Kako bi vaši zimski dani u prirodi bili ugodni, u našoj ponudi možete pogledati i outdoor posuđe. Veoma kvalitetan čajnik sa obezbjeđenom ručkom za kuhanje i nošenje idealan. Za sve vas koji uživate u toploj kafi ili čaju termos vrč i termos posude od kvalitetnog materijala u nekoliko različitih nijansi.

Kuhinjski štednjaci i kartuše

Uz kvalitetno i sa pažnjom odabrano posuđe pobrinite se i za bezbjednost kuhanja i kvalitet pripremanja hrane. Unutar kategorije za kuhinjsku opremu možete pogledati i za vašu kuhinju odabrati između različitih vrsta kuhinjskih štednjaka.

Vrsta štednjaka i broj gorionika

U zavisnosti od toga koliko je prostrana vaša kuhinja i za koliko osoba kuhate potrebno je da odaberete između stednjaka sa jednim, dva ili čak tri gorionika. Pogledajte detaljne analize naših proizvoda i uvjerite se u bezbjednost, mogućnost povećavanja jačine gorionika i ravnomjerno zagrijavanje podnožja posude.

Zaštita i dodatna oprema

Bezbjednost pri kuhanju je izuzetno važna, zbog toga obratite pozornost na zaštitu koju vam predlaženo da koristite uz štenjak i tako obezbjedite svoje gorionike od vjetra ili drugih negativnih utjecaja prirode.

Kartuše

Uz odabir plinskog štednjaka možete odabrati i namjenske plinske kartuše i tako učiniti proces potpunim. Uz odgovarajuće i kvalitetne kartuše osiguraćete boravak u prirodi i po povoljnim cijenama dugo ćete kuhati na prigodnim temperaturama.

Pranje i čuvanje posuđa

Mislili ste da posle ukusnog obroka slijedi teži dio sa pranjem i skladištenjem opranog suđa, ali to ne mora da bude toliko naporno i teško.

Kvaliteta posuđa, pribora za jelo i setova za ručavanje je obezbjeđena za pranje u perilici, ali ako to nije slučaj melamisko posuđe se pere veoma jednostavno.

Nakon pranja možete da odaberete cjedilo za posuđe, sortirate čist pribor i čaše.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off