Tamno Svetlo

Ostala outdoor oprema

Sama potkategorija sa naznakom za outdoor opremu posebno je dizajniran kako bi objedinio širi spektar ponuda svih artikala na jednom mjestu, a potrebu ka istim su ukazali iskusni kampisti.

Ova kategorija objedinjuje veliki broj artikala različite namjene, a osnovna svrha svih modela je lakše funkcioniranje u svim vremenskim uvjetima tijekom kampiranja, lakša borba protiv komaraca i drugih insekata kao i ponuda raznih alata.

Prikazujemo 1–12 od 21 rezultata

Unutar ove ponude možete da pronađete: 

 

 • razne modele mreža protiv komaraca i ujeda drugih insekata
 • nekoliko vrsti lopata sa raznim dodacima i svrhom 
 • razne vrste nepromočivih i laganih kompasa 
 • nožnu zračnu pumpu
 • kabanicu za kišu 
 • prostranu i nepromočivu, laganu prostirku za plažu

 

Mreža protiv komaraca je naša preporuka za sve vrele ljetnje dane i one noći u kojima želite miran san i lagodnost odomaranja na jedva dočekanoj svježini, a u tome ste ograničeni zbog komaraca. Model je veoma lagan, može lako da se srola i ponese na bilo koju željenu lokaciju. Fiskira se iznad željenog mjesta za nekoliko sekundi, a potom se proširi oko prostora na kojem želite da boravite. 

 

Lopate iz ove kategorije posebno su dizajnirane da budu lako prenosive, preklopne i malih dimenzija, sa udobnim rukohvatima, ali ipak pri dnu oštre i sa velikom nosivošću tereta. Mogu da posluže prilikom radova u voćnjaku ili vrtu, pri uređivanju dvorišta, ali i pri ogranizaciji tla bez kamenčića i sl. kada odlučite da odaberete prostor gdje ćete da postavite šator.

 

Kada je riječ pak o jednostavnosti pakiranja i laganosti prilikom nošenja pored mreže na isti način možete da spremite i kabanice ili lagane prostirke za plažu. Materijal je veoma otporan, zadovoljava uvjete u prirodi i omogućava Vam potpunu lakoću upotrebe dugi niz godina tijekom ljetovanja, zimovanja, radova u prirodi. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off