Tamno Svetlo

Stepenice

Pored svih neizostavnih dijelova namještaja i osnovnih fizičkih i higijenskih potreba, vremenom nabavke za kampiranje se sve okreću ka inovativnim i modernizovanim pomagalima. Jedni od tih pomagala iz dodatne opreme su upravo stepenice.

Stepenice olakšavaju dosezanje od nepristupačnih dijelova poput onih u skladištu, prilikom pakiranja opreme ili odlaganja za narednu sezonu kao i prilikom kreiranja prostora za lakši predulaz u prikolice i automobile.

Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

U zavisnosti od toga da li želite plastični model ili čvrste aluminijumske i čelične konstrukcije možete da odaberete jedan ili dva stepenika koji se vrlo lako postavljaju uz vozilo i prikolice. 

 

Stepenice su lako prenosive, instaliraju se samo za nekoliko sekundi i pojedini modeli izmaju obezbjeđene ručke za nošenje. 

 

Takođe, možete da odaberete između:

 

 • laganih ili težih modela 
 • sklopivih modela 
 • onih sa gumiranom površinom za stajanje 
 • onih od lakirane ili rubusne plastike 
 • rešetkaste ili potpuno prekrivene stepenike 
 • modele čija je nosivost do 150kg

 

Nekada je veoma mali ulog potreban da Vam promijeni svakodnevnicu, a stepenici su upravo jedan od modela iz dodatne opreme koji može da Vam olakša fizički napor i uštedi energiju, stilizuje prostor, a ujedno je i višenamjenski i može da se koristi tijekom cijele godine i u privatne, svakodnevne okolnosti. 

 

Odaberite obične ili XL modele, lakše plastične ili one teže ali trajnije i sklopive sa većom nosivošću i uživajte u laganom koračanju i stabilnom osloncu prilikom posezanja za ulaskom na vrata, neklizajućim tlom i drugim problemima koji mogu da Vas spriječe da uživate u svim uvjetima u prirodi i da upotpunite svoju kolekciju.

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off