Tamno Svetlo

Za kamp vozila i kampere

Održavanje kampera i kamp vozila nije lagan posao, razlikuje se od tipova vozila, veličine kampera, čestih pauza od kampiranja ili pak kontinuiranih putovanja.

Dodatne opreme nikada dosta, a pravi savjeti uvijek su dobrodošli. Unutar ove kategorije izdvojena su neka pomagala koja su veoma sitna, dodatna oprama koja može da olakša organizaciju samog vozila, održavanje kao i lagodniji put i sam boravak.

Prikazujemo 1–12 od 44 rezultata

Kamp vozila zahtijevaju mnogo ulaganja, a nekada je zaista veoma malo potrebno da im se da na stabilnosti, boljoj funkcionalnosti, da ih se zaštiti od neželjenih utjecaja prirode, vlage, jakog zračenja ili da im se priroda neki stepenik na predulazu, zavjesa i da dobiju potpuno drugi smisao. 

 

Unutar ove kategorije možete pronaći:

 

 • Nivelatore
 • Zavjese 
 • Metalne ili plastične držače za zavjese 
 • Četke za održavanje higijene 
 • Držače za ručnike 

 

Za dodatnu bezbijednost i bolju stabilnost prilikom parkiranja Vašeg vozila predlažemo Vam da koristite nivelatore koji daju dodatnu stabilnost, imaju iztazito veliku nosivost,dobre brazde na više nivoa i mogu da se poruče u setu. Ovi modeli posebno su pogodni za nepristupačna područja, loše vremenske uvjete i velike karavane koje je potrebno dodatno obezbijediti. Ako pak parkirate vozilo da duže stoji ili ako su uvjeti loši posebno je važno da posjedujete dodatni pokrov ta kuke.

 

Da bi prostor sa unutarnje i vanjske strane vozila i prikolica bio uljepšan možete da koriste praktične zavjese te da ih lako i brzo intalirate pomoću držaća koje možete odabrati skladno modelima zavjesa i vlastitim nahođenjem, zavisno da li želite tanje, deblje, plasatilne ili metalne. 

 

Kako bi lako i kontinuirano održavali higijenu kamp vozila preporučujemo Vam da koristite sklopive četke koje temelno i brzo čiste prašinu i nanose zemlje i drugih nečistoća sa svih vrsta tla. Modeli su lagani, sa otpornim ručkama, a sam tip čekinja na četkama možete da birate prema ukusu i osnovnim potrebama tijekom čišćenja.

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off