Tamno Svetlo

Ležaj i ležaljke

Svi ste oduvijek sanjali o najudobnijim ležaljama u kojima možete mirno da uživate u toplom vjetru dok slušate zapljuskivanje talasa. Potrebni su Vam modeli koji će da se prilagode Vašem tijelu, a da istovremno budu povoljni i praktični.

Nije uvijek lako napraviti investiciju kakva je kupovina novog namještaja za kampiranje, ali kada je izbor velliki i kada su specifikacije dostupne sve je brže i lakše, pouzdanije.

Prikazujemo 1–12 od 23 rezultata

Pogodnosti koje posjeduju modeli unutar ove potkategorije prilagođavaju se uvjetima korištenja, ali i individualnim prohtjevima osobe. S toga je veoma važno da odaberete model koji će da objedinjuje kvalitetan materijal izrade, dizajn koji Vam se dopada, mogućnost nadograđivanja dodatnih svojstava i pomagala. 

 

Ljetnja sezona je oduvijek bila posebno primamljiva za sve ljubitelje prirode, a uživanje pod otvorenim nebom, pored rijeke ili mora nešto što u cjelosti opušta. Za puni užitak i osjećaj relaksacije važno je da Vaša kralježnica bude udobno smještena te da Vađe ruke, noge, glava i vrat imaju dobar oslonac. 

 

Naši modeli ležajeva i ležaljki imaju brojne prednosti: 

 

 • povoljna cijena
 • kvaliteta koja traje decenijama
 • posebni dodaci za ruke, produžetak za noge i udobnost za glavu
 • mogućnost nadogradnje dodataka (piće, grickalice, suncobran)
 • dodatna zaštita od sunca
 • viseće mreže

Da bi bili spremni za izazove novog dana u prirodi potrebno Vam je da udobno ležite i da se dobro naspavate i odmorite. Uz širok asortiman naše ponude moći ćete da odaberete dovoljno udoban i prostran model koji je ujedno lako sklopljiv. Prednosti sklopivih modela ležaljku su u praktičnosti nošenja i transporta, a pojedini modeli pogodni su čak i za svakodnevno nošenje na izletište ili plažu.    

 

Odaberite vrstu platna i samog materijala izrade koja Vam najviše odgovara, dezen stolice i konstrukciju dovoljne nosivosti i pozovite nas da zajedno napravimo najbolji odabir za Vas.  

 

Budite spremni na sve izazove koje donosi ljeto, a sve modele možete koristiti i tijekom odmora u Vašim baštama, na terasama i godinama za sva ljeta koja su pred nama.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off