Tamno Svetlo

Tronošci i male stolice

Kako Vam izgleda ideja da postoje modeli lakši od 2kg, a da imaju nolsivost oko 100kg i da bez problema održavaju konstrukciju čvrstom i stabilnom!

Da, upravo ste u toj potkategoriji sklopivih stolica koji se čine kao odličan ulov za mali ulog novca i za višenamjenske modele koje možete da ponesete gdje god da krenete i da pri tome ne osjetite teret.

Prikazujemo 1–12 od 19 rezultata

Tronošci 

 

Bezbijednost i udobnost su ipak na prvom mjestu, ali lakoća pakiranja tronošce izdvaja ispred svih modela sklopivih stolica. Dostupnost različitih boja, stabilna fiksacija, izdržljiva konstrukcija, laka nosivost, cijena pristupačna za sve i beskrajno široke mogućnosti upotrebe čine ih gotovo modelima bez mane. 

 

Za sve one koji samo vole rasklopiti stolicu i uživati u pogledu na planinu, more, brzo napraviti prostor za sjedenje tijekom jela ili uživati bez naslona tijekom pecanja ovi modeli su odličan odabir. Možete prema vlastitom nahođenju da odaberete pravokutne ili trokutne oblike, one sa dodatnom izolacijom na tri nogara na dnu ili na pravokutnom osloncu da dvije strane i da uživate na udobnoj i izdržljivoj tkanini. Sjedalo kod ovih modela je prostrano i udobno, spremne su za korištenje za manje od 10 sekundi i jednako brzo se i deinstaliraju. 

 

Stolice za djecu

 

Djeca uvijek vole da sjede kao odrasli, da se osjećaju jednako važno tijekom konverzacije ili odmaranja, tijekom zabave i druženja. Pored toga, udobnost tijekom hranjena i higijena djeteta su na prvom mjestu svakom roditelju. 

 

Putovanje sa djecom nije uvijek lako organizirati, ali a bi se Vaše dijete opustilo i bezbijedno uživalo u zabavnim aktivnostima u prirodi potrebno je da ima udobno mjesto za sjedenje i po mogućnosti da ono bude personaliziranog karaktera. Najlakši i najpovoljniji način da to postignete je upravo da odaberete sklopive modele sa namjenom dizajnirane za dječije potrebe te iste možete da koristite u kućnim uvjetima i na svim putovanjima. Dostupni su motivi sa nekiliko različitih životinja, u smiboličkim bojama i sa udobnim naslonima za kralježnicu, glavu i izoliranim naslonima za ruke.

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off