Tamno Svetlo

Termo torbe

Svi ljubitelji ljetnjih putovanja, odlazaka na plažu i oni koji jedva čekaju godiđnji odmor da se okreijepe pored vode su svugdje oko nas, a posebno u društvu iskusnih kampista i ljubitelja prirode.

Putovanja na ljetnje destinacije podrayumjevaju pakiranje ljetnje opreme, dodatne opreme, dodatne izolacije, štitu i porove kako bi se zaštitili od visokih temperatura i velikog zračenja.

Prikazujemo 1–12 od 23 rezultata

Ovakve pripreme posebno su česte kada su u pitanju artikli koji podrazumjevaju svakodnevnu upotrebu, kontinuirano rashlađivanje, a ako pri tome možete da ih nabavite u veoma mnogo modela, sa raznim dezenima, varijacijama boja i načinima korištenja – pravi ste sretnici, jer su upravo takve termo torbe ispred Vas.

 

U vrućem ljetnom danu dobro na dođe hladno piće na plaži. Uz ove modele termo torbi osiguraćete uživanje u hladnim, ukusnim napitcima na plaži ili u dvorištu tijekom izleta.

 

Nudimo nekoliko vrsta termo torba koje se razlikuju po materijalu i dimenzijama, a velika većina ima mogućnost prilagođenih visina bocama od 1.5L. Idealne su za uporabu na plažama, piknicima ili zabavama tijekom festivala. 

 

U našoj ponudi pronaći ćete:

 

 • mekane rashladne torbe
 • električne hladnjake
 • hladne naprtnjače
 • čepove za hlađenje
 • hladnjake

 

Odgovarajuće hladnjake pogodne za kampiranje koje rade na principu 12V, 220V i plinskih priključaka možete da nabavite po povoljnim cijenama i da uživate u dobroj kvaliteti izrade, udobnim ručkama, prostranostima i dobrim dihtovanjem poklopaca.  

 

Budite spremni za ljetnju sezonu i krenite na plažu sa lako prenosivim modelima termo torbi, prilagodite ručke Vašem tijelu i ne osjetite teret. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off