Tamno Svetlo

Viseće mreže

Za potpuni užitak u prirodi potrebna su Vam jednostavna i praktična rješenja koja pružaju poseban ugođaj za velike i male članove obitelji.

Prikazuje se svih 7 rezultata

Posebna mogućnost kod ovog odjeljka je što možete da poručite zasebno izdržljive konopce i postolja za viseću mrežu. Ove modele možete lako da spakirate u vrećice i postavite na sigurno mjesto. 

Modeli su pogodni za nošenje na kampiranje, a toliko su lagani da možete da ih ponesete i u ručnom prtljagu. Odaberite željene nijanse i da li želite modele sa postoljem ili bez i poručite viseću mrežu u kojoj će svi uživati.   

Viseće mreže možete da poručite u više dezena, za jednu ili dvije osobe.

Ovi modeli:

 • posebno su prošiveni
 • obezbijeđeni sigurnim i stabilnim načinom vješanja
 • uz brzu instalaciju za koju je potrebno samo nekoliko minuta mogu da se postave na sva željena mjesta

Viseće mreže za spavanje veoma su popularne, instalacije je samo nekoliko minuta, a da sigurnim užadima i konopima potpuno su izdržljive i sigurne. Možete da ih rolate i pakirate, jednostavne su za transport. 

Dostupne su u različitim nijansama toplih i hladnih boja, a cijene se razliku za modele koji su namijenjeni za jednu osobu (manje od 40€) i modeli namijenjeni za dvije osobe (manje od 60€)

Svakako su najpraktičniji modeli od tkanine kao što su viseće mreže, jer se lako mogu instalirati na skoro svim odmaralištima, a posebno su lagane i mogu se presavijati više puta što ih čini jednim od najkopaktnijih modela u odnosu na prostranost koju nude. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off