Tamno Svetlo

Svjetiljke

Da bi Vaš boravak u prirodi bio siguran i dodatno obezbijeđen potrebne su Vam adekvatne svjetiljke. Svi modeli su posebno dizajnirani da budu praktični i jednostavni za transport i korištenje tijekom boravka u prirodi. Obzirom na estetičnost, materijal izrade i samu efektivnost LED svjetla možete da odaberete one lako prenosive modele ili elegantne, mdoerne, ukrasne.

Prikazujemo 1–12 od 28 rezultata

Svjetiljke su izrađene od otpornih materijala, stabilne i pogodne za vanjska i unutarnja korištenja.  Potrebno je da odaberete koji model LED prodornih svjetiljki Vam najviše odgovara, a ponuda je zaista široka.    

 

Odaberite između:  

 

 • sklopivih džepnih modela,
 • stabilnih i elegantnih modela, ukrasnih lampi,
 • modela koji se mogu nositi pomoću viseće konstrukcije i prihvatljivih ručki,
 • modela sa argonomskim postoljem. 

Svi modeli su prilagođeni za transport, a posebno su zaštićeni od direktnog kontakta sa žaruljama što im osigurava dugotrajno korištenje i potpunu bezbijednost u otvorenom ili zatvorenom prostoru. 

 

Potrebno je da obezbijedite za sebe svjetiljku za predulaze, boravak na terasama, ispod paviljona ili modele koje možete da koristite tijekom šetnji u prirodi. Obzirom da su modeli sa namjenom dizajnirani za ljubitelje prirode potpuno su adaptirani i bezbijedni za korištenje u svim tipovima šatora i direktan kontak ne donosi nikakva oštećenja. Kako bi bilo lakše manipulirati sa njima mnogi modeli posjeduju sklopive ručke. 

 

Ako ste sportista i volite da trčite ili planinarite tijekom noći pogledajte specifikacije svjetiljki za glavu ili modela koje možete lako nositi u rukama, a ako ipak želite da dekorirate terase, rubove nadstrešnica pogledajte na koji način funkcioniraju led trake.   

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off