Tamno Svetlo

Alati za kampiranje

Kada boravite na kampiranju od iznimne važnosti za atmosferu,. duži boravak, veći broj ljudi, konfor i dugotrajno čist prostor važno je održavanje, pravilna i kontinuirana higijena.

Niko ne želi da gubi mnogo vremena na pospremanje, čišćenje i održavanje prostora koji je namijenjen za omiljena uživanja i odmaranja u prirodi, a baš ova kategorija sadrži mnoštvo proizvoda različite namjene koji Vam mogu uštediti vrijeme i pomoći prilikom održavanja prostora.

Prikazujemo 1–12 od 26 rezultata

Možete da odaberete da li želite: 

 

 • ručnu malenu metlu sa đubrovnikom
 • praktičnu četku sa dugom drškom
 • sklopivu kantu za smeće 
 • fiksnu, malu košaricu sa poklopcem 
 • sklopivu veliku konstrukciju za velike kante za otpatke 
 • četke za održavanje higijene u toaletu 

 

Za pravilno odlaganje smeća i drugih materija u otvorenom i zatvorenom prostoru možete da odaberete košarice za smeće, sa poklopcem i bez kao i držače za male i velike vreće za smeće. 

 

Držači za vrećice brzo i lako se postavljaju, imaju obezbijeđen sistem za stabilizaciju i držanje vrećica, a pojedini modeli i poklopac za sprečavanje širenja neugodnih mirisa. 

Moguće je i poseno poručiti nepropusne, crne vreće za smeće.

Ovi modeli posjeduju brojne prednosti obzirom da su dizajnirani sa posebnom namjenom za korištenja na kraćim i dužim putovanjima. Skladno okolnostima, broju ljudi, veličini prostora i individualnim poretebama možete da odaberete željeni stil prikupljanja otpadi u otvorenom ili zatvorenom prostoru i da poručite model košarice. 

 

Higijena, kontinuirano održavanje i ušteda vremena učiniće Vaš boravak ugodnim, a ulog novca je minimalan za postignute efektte svježine i pristupačnosti.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off