Tamno Svetlo

Viseći ormari

Održavanje higijene nikada nije bilo lakše uz odlaganje i sortiranje garderobe, kozmetike i cijelokupne higijenske opreme.
Viseći ormarići namijenjeni u ovu svrhu vrlo su korisni u korištenju javnih zahoda i kupaonica u kampu, kao i na samoj parceli, a posjeduju veliki broj pogodnosti koje zadovoljavaju veliki broj potreba kod kampista.

Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Ovi modeli dovoljno su prostrani za držanje svih toaletnih potrepština, a pri tome su i vrlo higijenski, jer ih možete objesiti, umjesto da ih stavite na mokre umivaonike.

Prilikom korištenja javnih toaleta tijekom putovanja ili pri odlasku na izletišra ove torbice sa mrežastim pregradama možete čak držati u ruci zbog nedostatka prostora. 

Možete da odaberete između:

 • kutnih modela 
 • uskih, pravokutnih i dugih sa stabilnim policama 
 • onih otpuno zatvorenih ili sa mrežicama 
 • dizajniranih kao torbe ili kao klasične police 

Od sapuna do četkica za zube i šminke, toalet papira, sredstava za čišćenje, manjih maramica ili peškira sve će da bude sortirano i lako vidljivo.

Dodatna ušteda prostora kod ovih modela postiže se prilikom rolanja i transporta, jer su veoma lagani i kompaktni, a i kada ih okačite na vrata.

Podesiva visina konstrukcije i lakoća pakovanja kao i bezbijedan trasport je ono što izdvaja ove modele i čini ih veoma pristupačnim za kuhinje na otvorenom i kampiranje. 

Materijali moraju biti prozračni – sprječavaju razvoj neugodnih mirisa, dok sprječavaju stvaranje plijesni, a obzirom na namjeni ovakvi modeli su vodootporni i lako odolijevaju svim uvjetima u otvorenim i zatvorenim kupaonicama. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off