Tamno Svetlo

Sve za plažu

Za ljubitelje prirode odmor u vrelim ljetnim danima ne može zamjeniti ništa. Većina obitelji uživa u zasluženom ljetovanju, ali ono što je neizostavan dio je pakiranje i pripremanje za putovanje.

U našoj ponudi je veliki izbor namještaja za plažu, šatora i cerada koji su kreirani za visoke temperature, ali i mnogo detalja koji će vaše ljetovanje učiniti lakšim i ljepšim.

Prikazujemo 1–12 od 39 rezultata

Šatori i cerade za plažu 

Lako sklopivi šatori za plažu, od kvalitetnog poliestera kompaktni su modeli i dizajnirani sa sistemom brzog sklapanja konstrukcije. Stabili su, a ono što je najvažnije namijenjeni za visoke temperature. Pored kontrole svjetlosti, ušiveno vodootporno dno spriječiće neugodnosti sa toplim pijeskom i vodom.

 

Zaštita od UV zračenje kod cerada i šatora je i do UPF 50+.

Spoj dizajna i kvalitetnog, prozračnog materijala u nijansama prirode, klasičnih varijanti ili umirujuće plave boje posjeduju i sistem POP-UP koji omogućava stabilnost konstrucije za samo nekoliko sekundi.

 

Namještaj za plažu 

Stolice i ležaljke 

Za potpuno uživanje i prepuštanje prirodi potrebna je udobnost. Nezamjenjiv komfor možete obezbijediti odabirom nekih od modela stolica i ležaljki za plažu.

Veliki broj modela daje mogućnost da svaki kupac odabere prema vlastitim željama i potrebama.

Garantujemo dugovječnost i stabilnost konstrukcije, a prema potrebama možete da odaberete između vodootpornih ili presvlaka od kvalitetne tkanine.

Različiti modeli sklopivih stolica za plažu jednostavni su za pakiranje i transport, sigurni na visokim temperaturama i ne blijede, ali i ležaljke nude nezaboravno uživanje.

Za posebne hedoniste izdvajamo modele sa naslonima za ruke i glavu, a možete posebno poručiti i nastavke za noge. 

 

Prostirke 

Ako ipak želite uštediti prostor, boravite sa obitelji ili želite uživati u zajedničkim druženjima, igranju društvenih igara na plaži za vas predlažemo da pogledate neke od naših prostirki. 

Lako se skladište i pakiraju, pojedini modeli posjeduju i ručke za nošenje, vodootporni su i bezbijedni za visoke temperature, a uz sve to i moderno dizajnirani.

Ako ste ipak ljubitelj tradicionalnih modela, dostupne su prostirke od trske i klasični modeli prostirki za jednu osobu, uz sistem sklapanja i rolanja.

 

Dodatna oprema za plažu 

Termo torbe i hladnjaci

Kao što možete da primjetite, naš način je da vodimo računa o svim vašim potrebama, Trudimo se da vam ponudimo više mogućnosti, a i da ne zaboravite na dodatnu opremu. 

Bez sumnje u toplim ljetnim danima će vam prijati osvježavajući i hladan napitak. Iz naše ponude možete da odaberete nekoliko vrsta termo torbi koje možete da prilagodite željenom materijalu i dimenzijama, a visina je prilagođena za boce od 1,5l.

U našoj ponudi pronaći ćete:

 • mekane rashladne torbe,
 • električne hladnjake,
 • hladne naprtnjače,
 • čepove za hlađenje,
 • hladnjake pogodne za kampiranje (12V, 220V i plinski priključci).

 

Suncobrani i transportna kolica 

Neizostavno je da brinete o zdravlju i štedite snagu. Iz ketegorije za plažu možete odabrati različite modele suncobrana koji će da vaš stite od negativnih uticaja visokih temperatura.

Ako posjedujete vlasitit suncobran, po povoljnim cijenama predlažemo da uzmete držač za suncobran koji se lako podešava i garajntuje stabilnost.

Da bi štedili vrijeme i snagu, trasportna kolica biće dio vaše svakodnevice. Možete da odaberete razne vrste sklopivih modela, lagane konstrukcije, veoma stabilne i sa kotačima koji su namijenjeni za travu, tvrde podloge ili pak korištenje na pijesku. 

Različiti modeli nude nekoliko nivoa nosivosti, uz dodatni sistem traka za fiksaciju predmeta i namjernica.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off