Tamno Svetlo

Sklopive stolice

Jedan od osnovnih savjeta prilikom pakiranja i kupovine samog namještaja za kampiranje uvijek je – kupujte lakše i sklopive modele. Slušajući ove iskusne kampiste postižete jednu veoma važnu odliku namještaja, a to je jednostavno uklapanje u sve tipove prtljažnika i uštedu vremena za brze instalacije na destinacijama.

Prikazujemo 1–12 od 27 rezultata

Sklopivi modeli stolica sada su neistavan dio namještaja za sve kampiste, sportiste i avanturiste, ali i za one ljubitelje vode, hedonoste koje vole tople zrake sunca pored slane vode. Važno je da odaberete model koji se uklapa u Vaše potrebe, a to najviše zavisi od nosivosti i materijala. 

Pored toga u ovoj kategoriji možete da potražite one sa križnom stabilizacijom i dodatno ojačanim konstrukcijama, za djecu, sa udobnom i mekanijom podlogom za sjedenje i one sa predviđenom ručkom za nošenje. 

Detaljnije specifikacije možete da saznate veoma lako, ali ono što određuje sve ve modele upravo je njihova kompaktnost i lakoća preklapanja. Ukupna težina je mala, a nosivost je i do 120kg. 

Na Vama je da odaberete da li želite:

 

 • sklopive modele za djecu sa dodatnim motivima 
 • ljetnje boje i materijale sklopivih stolica za plažu 
 • modele za jednu ili dviej osobe 
 • nepropusne ili udobne, mene i pjenaste tkanine 
 • udoban naslon, obložen rukovat ili one sa dodatnom posudom sa strane 

Za romantične večeri ili porodična putovanja na omiljena izletišta preporučujemo Vam modele za više osoba sa tapaciranim sjedalima, a za plaže modele preporučujemo udobne ljetnje, vesele boje i kvalitetan dodatno ottporan materijal skladno vremenskim uvjetima. 

 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off