Tamno Svetlo

Šator kuhinje

Za sve ljubitelje ukusne hrane kuhanje u prirodi je neizbižan proces, a da bi bilo olakšano sve transportovati, smjestiti stabilnu konstrukciju i pohraniti svo posuđe sizahnirane su šator kuhinje. Proces kuhanja i pripremanja svježe hrane takođe je važan svim obiteljima koje putuju zajedno sa djecom na kampiranje i na duža izletiša, kako bi hrana duže ostala svježa, topla i ukusna.

Prikazujemo 1–12 od 17 rezultata

Ovi modeli posjeduju različito dizajnirane predulaze, unutarnji prostor za sklaldištenje ili postavku štednjaka, za dodatnu izolaciju, prozore ili zaštitu od sunca.

 

Ako ste ljubitelj ljetnje kuhinje i težite ka tome da Vaš vrt bude cijele sezone funkcionalan, možete da pogledate razne modele šator kuhinja koje su potpunu funkcionalne i prilagodljive za korištenje tijekom kampiranja ili blizu kućanstva.    

 

Možete da birate između:

 

 • modeli sa konusnim krovom
 • modeli sa polukružnim ili ravnim krovnim nosačima
 • modeli sa pokrivenim predulazom
 • modeli sa dva i više prozora
 • modeli sa ušivenim tlom ili bez njega

Šator kuhinje posebno su prilagodljive raznim terenima, dovoljno uzane i male da se prilagode prostoru, a dovoljno prostrane i široke da smjestite osnovne kuhinjske aparate i kuhinjske ormare. Ovi modeli posebni su i po načinu intalacije koja je veoma brza i pogodna čak i za kratke izlete, a posebno za prostranost prilikom termičke obrade hrane prilikom ljetovanja. Kvalitetan materijal će čuvati namještaj, cijelu opremu kao i namjernice, a prostor je tako uređen da uvijek izgleda skladno i složeno.

Ne dopustite da budete spriječeni da uživate u ukusnoj hrani koju možete da pripremite u sigurnom, natkrivenom prostoru zaštićeni od jakog sunca, kiše ili vjetra u kompaktno opremljenom i visokofunkcionalnom prostoru.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off