Tamno Svetlo

AIR Tech šatori na napuhavanje

Pored ljubavi koju imate prema prirodi prvi korak za polazak na kampiranje je odabir šatora. Da bi Vam izbor bio lakši, jednostavniji i praktičniji za Vas smo sortirali ponudu.

AIR Tech šatori na napuhavanje posjeduju moderne metode zračnih cijevi koje su znatno lakše za transport, a cio sustav se brzo napuha i spreman za korištenje tijekom cijele sezone.

Cijevi od kojih su izrađeni ovi modeli posjeduju duple presvlake, teže se kvare i skoro nikada ne pucaju. Cio sustav je stabilan tijekom olujnih dana i otporan na sve vremenske promjene.

Prikazuje se svih 11 rezultata

Možete da odaberete:   

 

 • AIR Tech modele koji se nadograđuju na Vaš karavan,
 • AIR Tech model koji je prostran i namjenjen za korištenje cijele obitelji,
 • AIR modele sa ravnim ili konusnim krovovima,
 • modele sa predulazima i stabilnim, prostranim nadstrešnicam. 

U našoj ponudi možete da pronađete različite šatore po obliku i veličini, a modeli variraju od tradicionalnih do najmodernijih inovacija AIR modela.

Prodajemo sve vrste šatora, od onih za 2 osobe do porodičnih, prostranih šatora namijenjenih za 6 osoba. 

 

Ako niste iskusan kamper potrebno je da pogledate specifikacije većeg broja modela, a u našoj ponudi možete da pronađete klasične modele, AIR modele, modele sa ušivenim dnom, šatore dizajnirane za plaže i upotrebu na visokim temperaturama, šatore sa zaštitom od sunca, modele koji se mogu priljubiti uz karavane i još mnogo toga. 

 

Počnite od odabira da li trebate šatore za ljetnje ili zimske uslove, kakva je priroda terena na kom želite da kampirate te koliko prostran šator trebate. 

 

Ako ste ljubitelj inovativnih i modernih modela koje ćete zasigurno moći da koristite dugo godina onda su ovi modeli savršeno rješenje za Vas.    

 

Odaberite koliko prostran model želite, koja boja Vam odgovara i pogledajte detaljne opise o vrstama i broju ulaza, broju i modelima prozora kao i potrebnom vremenu za koje ovi modeli mogu da budu postavljeni na željeno mjesto i pozovite nas da poručite odabrani šator.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off