Tamno Svetlo

WC kamp; Toaletni pribor

Svakodnevne potrebe i potrebe za higijenom ne mogu se zanemariti tokom kampiranja. Potrebe za intimom tokom odlaska u toalet su jedne od najučestalijih. Ne treba da osjećate nelagodu, jer imamo veoma jednostavna rješenja. Uz pregled artikala iz kategorije o kamp WC i toaletnom priboru moći ćete da osigurate skoro idealne uslove iz vaših domova, za odlazak u toalet i higijenu.

Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Prijenosni WC dostupan je u nekoliko različitih modela u varijaciji sa dimenzijama konstrukcije i dodatnim mogućnostima podešavanja. 

Modeli su veoma stabilni, bijele boje, laki za čuvanje i održavanje. 

Možete da birate između različitih kapaciteta od 7-15l za cisterne i do zapremine od čak 21l kapaciteta fekalne kasete. 

Pogodnosti se ogledaju u praktičnoj upotrebi i čišćenju, a modeli imaju nastavke za toaletni papir, poklopac za dodatnu udobnost i higijenske mjere i namjenski prostor za ručke. 

 

Toaletni pribor 

Čišćenje 

Pored intime u toaletu sljedeća važna stavka je higijena. U ovoj kategoriji možete pronaći jednostavna pomagala koja mogu olakšati održavanje higijene u toaletu

Po veoma povoljnoj cijeni možete odabrati WC četku ili vreće za pakiranje otpada. 

Jendokratki pokrov 

Ako istu WC školjku koristi više osoba ili želite dodatni nivo higijene za djecu predlažemo vam upotrebu pokrova za WC dasku, jednokratne upotrebe i mogućnost razlaganja u vodi. 

 

Toalene torbice

Kako bi lakše sortirali preparate za higjenu i uljepšavanje predlažemo vam da sve držite na jednom mjestu. To će biti jednostavno uz toaletne torbice sa mrežicama koje omogućavaju sortiranje, uspravno skladištenje preparata. Modeli sadrže i ogledala što olakšava upotrebu. 

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proraunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 off
   abcd Get 20.00 off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off