Tamno Svetlo

Tepisi i podni sistemi

Da bi Vam tlo bilo udobnije i mekanije potrebno je da svoje predulaze i unutarnji prostor obogatite sa adekvatnim tepisima i dodatnom izolacionom zaštitom od tla.

U ovoj potkategoriji nalaze se različiti tipovi tepiha, cerada i otirača koji služe za skupljanje prašine, lakše održavanje unutranjeg prostora i estetičnost cjelokupnog dizajna.

Prikazujemo 1–12 od 24 rezultata

Tepisi i podni sistemi posjeduju veliki broj pogodnosti za korištenje u svim prilikama u prirodi, u svim tipovima šatora bez obzira na njihovu prostranost i sezonu za koju su namijenjeni. 

 

Pored standarnih, mekanih tepiha sa modernim dezenima i materijalom izrade, ove kategorije objedinjuju i podne cerade za bolju izolaciju i veću efektivnost suhog i izoliranog boravka kao i otirače namijenje za predulaze u kabine, šatore ili kamp kućice. 

 

Neke od pogodnosti ovih modela:

 

 • Otporan na trošenje
 • Otporan na vremenske prilike
 • Visoka udobnost hodanja
 • Učinkovit učinak drenaže
 • Toplinska izolacija
 • UV izolacija 
 • Modeli koji su vodootporni

Pored brojnih prednosti ovi modeli dizajnirani su za lako prilagođavanje unutarnjim površinama i laku montažu. Posebna pogodnost je i u rolanju, savijanju i nošenju koja ne izuskuje posebnu dodatnu opremu i ne predstavlja dodatnti teret u ukupnom teretu prtljažnika. 

Ovi modeli su veoma zahvalni za odrćavanje obzirom da su prozračni, brzo i lako se peru i nakon dobrog provjetravanja i čuvanja u suhim uvjetima spremni su za korištenje svake naredne sezone.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off