Tamno Svetlo

Kamp namještaj

Stolovi i stolice za kampiranje nezaobilazan su namještaj. Važno je usmjeriti pažnju na prednosti artikala i odabrati modele koji će da garantuju dugotrajnost, stabilnost i otpornost.

Uz odabir esktetskih komponenti, modeli variraju u težini, nosivosti, mogućnostima podešavanja visine i širine kao i materijalima od kojih su izrađeni.

Prikazujemo 1–12 od 186 rezultata

Stolice za kampiranje 

U kategoriji kamp stolica možete soirtirati modele prema cijenama ili vrsti materijala koja vam odgovara, ono što je sigurno je kvalitet i stabilnost. 

Ovisno o nosivosti možete da odaberete modele i do 150kg nosivosti,  dok je težine samog modela svega nekoliko kilograma.

Svi modeli predstavljaju sklopive konstrukcije veoma lagane za skladištenj, pakiranje i transport. 

Važno je da odaberete tkaninu ili nepromočive materijale, šire modele koji se prilagođavaju vašem tijelu ili čvrste konstrukcije koje drže vašu posturu. 

Sklopivi modeli tronožnih stolica ili klasične stolice sa naslonima dostupne su u preko 40 različitih modela, a unutar pojedinih možete da odaberete između nijansi boja koje vam se više dopadaju.

Ako pak volite sjediti u dvoje, za vas imamo i poseban model.

Ležište i sama konstrukcija izrađene su uglavnom od legura aluminijuma, stabile, čvrste i otporne na vanjske uticaje.

Kao potrebu za dodatnim ugođajem izdvajamo modele stolica sa:

 • Naslonima za ruke
 • Nastavcima za noge
 • Udobnim naslonima za glavu
 • Držačima suncobrna
 • Prostorom za hranu i piće

 

Stolovi za kampiranje 

Sklopivi stolovi zaista su jedni od dugotrajnih komada namještaja, a veoma često su u upotrebi. Pri odabri stolova potrebno je obratiti pozornost na broj osoba koji će da ga koriste kao i željeni materijal. 

Modeli koje možete pogledatiti u ovoj kategoriju pogodni su za korištenje na terasma, verandama, vrtu ili na izletištima i tokom kampiranja. 

Podesiva kontrukcija omogućava prilagodu, a pojedini modeli koji imaju stabilnije i prošireno dno mogu da se prilagode većem broju različitih terena.

Sklopivi sistem omogućava lakše pakovanje, a uz artikle se dobija i torba za nošenje što proces transporta čini lakšim.

Ploče su otporne na vanjske uticaje i temperaturne promjene, lako se čiste i održavaju. Možete da odaberete između čvrste plastike zaobljenih ili ravnih ivica. 

Ako želite modernije modele za vas predlažemo ploče od bambusovog drveta. 

Iako se čini da je za kampovanje potrebna samo ljubav prema prirodi, znamo da to nije tako jednostavno. Odabir opreme, šatora i pozornost pri pakiranju je kompleksan posao.

Uz standardnu opremu za kampiranje potreban je i dodatni namještaj. Svrha dodatnog namještaja za kampiranje je da bolje oraganizirate prostor, da iskoristite sve raspoložive mogućnosti, uštedite vrijeme i prostor. 

Kamp ormari 

Za sortiranje posuđa, predmeta ili rublja iz naše ponude možete da odaberete različite modele kamp ormara. 

Kamp ormari namijenjeni za kuhinje uglavnom su širi modeli, stabilne konstrukcije sa ravnom pločom za odlaganje posuđa i mjestom za štednjak. Poželjno je da zavisnosti od vrste štednjaka kostitite ormare sa dodatnim sistemom zaštite od neželjenih uticaja toplote. 

Prostor je podjeljen pregradama, veoma stabilim i velike nosivosti uz mogućnost zatvranja radi dodatne zaštite i boljeg čuvanja. Ako trebate dodatni prostor sa bočne strane, takođe možete pogledati i modele sa kukom ili dodatnim držačima.

Modeli za čuvačnje predmeta i rublja nešto su uži, a pojedini mogu da se okače na željeno mjesto. Različiti modeli torbica za odlaganje, sortiranje i čuvanje lične higijene sa velikim brojem pregrada su dostupni u više željenih nijansi.

Podesiva visina konstrukcije i lakoća pakovanja kao i bezbijedan trasport je ono što izdvaja ove modele i čini ih veoma pristupačnim za kuhinje na otvorenom i kampiranje.

 

Sušila za veš 

Iz asortimana dodatne opreme za kampiranje želimo da vam ponudimo nekoliko različitih modela sušila za veš.

Manje ili veće konstrukcije klasičnog modela vješalica po veoma povoljnim cijenama kao i vješalice sa stalkom su artikli koje predlažemo obiteljima.

Za brzu i laku instalaciju i kratkotrajne boravke u prirodi predlažemo užad za sušenje rublja ili express vješalice koje su dostupne u različitim bojama.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off