Plinski štednjak Magma 30mbar

Availability:

Na zalihi (can be backordered)


47.90

Na zalihi (can be backordered)

Želite brzo i lako pripremati hranu tokom kampiranja? 

Trebate prenosive štednjake koji se lako održavaju i koriste? 

 

Klasični plinski štednjak sa dva gorionika jedan je od najlakših načina da kuhinju na otvorenom učinite veoma funkcionalnom. Ovaj model robusne konstrukcije izuzetno je lagan za jednostavno pakiranje i prenošenje. 

 

Plinski štednjak Magma izrađen je od čelika koji je presvučen zaštitnim prahom, otporan je na visoke temperature i nepovoljne vanjske uticaje. 

 

Specifikacije štednjaka Magma: 

Model je visoko funkcionalan jer posjeduje postolje koje omogućava veći nivo bezbijednosti i izdignute rešetke koje štite posuđe.

 

Možete da kuhate istovremeno na oba gorionika, a također možete da regulišete i jačinu plina i prilagodite je raspoloživom vremenu i namjernicama koje pripremate. 

 

Dimenzije modela: 43x25xH7,5cm

Snaga svakog gorionika iznosi po 1,6kW

 

Ovaj model je neutralne boje, klasičan i elegantan i lako može da se prilagodi svim kuhinjama. Možete da ga spakirate i ponesete do izletišta, na kampiranje ili na vikendice, ljetnje kuhinje. 

 

Dva gorionika su dovoljno jaka da pripremaju hranu za cijelu obitelj, a potrošnja je minimalna. 

 

Tu smo da otklonimo sve nedoumice, ako ih imate. Pozovite nas da podjelimo naše iskustvo sa Vama i odaberemo najbolji štednjak za Vaše potrebe. 

 

Simona: 

Kampiram već 20 godina i nikada nisam našla štednjak na kom mogu da spremim hranu jednako brzo kao doma. Sama regulišem protok plina, posuđe se ravnomjerno zagrijava i hrana bude veoma ukusna. Otkako imam štednjak Magma pripremam svu hranu tokom ljeta na otvorenom, štedim vrijeme, a plin je uvijek ušteda i za novac. Preporučila bih svima, jer je potpuno kreiran za nošenje i kuhanje na kampiranju. 

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plinski štednjak Magma 30mbar”

There are no reviews yet.