Tamno Svetlo

Servis usluge, popravka šatora i predšatora

Više od 30 godina tradicije popravke predšatora

Servis predšatora i šatora

Nudimo Vam usluge servisa svih vrsta predšatora i šatora. Naši stručjaci pri servisu pažljivo pregledaju i poprave cijeli predšator, da je sve ispravno. Popravimo šavove, koji su uništeni od sunca, vjetra ili vručine. Posebnu pažnju posvetimo krovnim šavovima, kako bi sprijčili ulazak vode u slučaju kiše. Ispravno zamjenimo ili popravimo oštećene dijelove platna. Možemo zamjeniti samo određeni dio platna ili cijelu stranu ili krov.

Dorade i obrade

Želite li, da Vam se zamjeni pozicija vrata za ulazak u predšator sa lijeve na desnu stran? Trebate li poklopce iz platna za Vaše prozore na predšatoru? Ili bi željeli da se doda neki zatvarač na pojedinačnoj stranici predšatora? Kod nas možemo Vam sve to uraditi.

Servis in izrada izviđačkih šatora

Kod nas servisiramo izviđačke šatore svih proizvođača. Možemo napraviti i nove šatore iz kvalitetnih materijala koji će Vas služiti dugi niz godina.

Zamjena zatvarača, folija, mreža

U našem servisu možemo Vam zamjeniti oštećene zatvarače, poderanu ili ispranu foliju i mreže.

Menjava kedera, gumiranog platna

Kedere možemo popraviti ili zamjeniti. Gumirano platno koje je vrlo bitno jer spriječava ulazak vode u predšator, možemo zamjeniti ili popraviti.

Proširenje predšatora i dorada šatora

Po Vašoj mjeri i želji napravimo Vam nadstrešnicu za Vaš predšator. Predšator i nadstrešnicu fiksirate direktno jedno na drugo ili sa kederom ili sa zatvaračem. Može se koristiti lagano platno ili PVC matrijal. Možemo Vam napraviti i samostalne šatore-kabine, koje možete koristiti za kuhinju, skladištenje ili spavaću sobu. Upotrebljavamo kvalitetne europske materijale.

Dopunjavanje i jačanje okvira

Kod nas možete dobiti dodatne šipke za ojačanje okvira i rezervne dijelove za predšatore.

Imate stari, iscrpljeni predšator ili šator i treba vam novi?

Provjerite našu ponudu predšatora i šatora i kažite nam koje su Vaše želje.

Galerija popravaka i dorada

Izjave naših zadovoljnih kupaca

Popravak zatvarača bio je brz i kvalitetan, ali sam u isto vrijeme bio upozoren na poderanu mrežu, koju sam kasnije zamijenio. Preporučujem posjet.

Marko

Imali smo problema s napuštanjem krova pri kederu. U Camp-ing Orehek su nam to riješili bez problema i sad voda više ne ulazi voda, ni ne kapa u predšator. 

Anita

Kupili smo rabljeni predšator i odnijeli ga u Camp-ing Orehek, gdje su ga pregledali i potpuno rekonstruirali istog. Izuzetno smo zadovoljni radom!

Ivan

Pošljite nam upit ili postavite pitanje

[contact-form-7 id=”2507″]
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off