Tamno Svetlo

O nama

Prodaja kamp opreme

U našoj firmi bavimo se prodajom kamp opreme in alata različitih priznatih Europskih brandova. U našem izložbenom prostoru možete pronaći artikle brandova: Brunner, Con.ver, Glamp, Reimo, Umefa, DWT, Westfield, Thetford.

Servis i dorada

Našim strankama nudimo doradu, obradu i servis svih vrsta predšatora, šatora i drugih proizvoda od platna. Servisiramo sve brandove šatora i predšatora. Radimo kvalitetno i po dogovoru sa Vama. Pored kvaliteta nam je vrlo bitan i estestki izgled popravljenoga. 

Izrada predšatora i dorade

U našoj ponudi stoje predšatori vlastite proizvodnje (SLO , EU). Upotrebljavamo kvalitetne evropske materijale. Predšatore izrađujemo po mjerama Vaše kamp prikolice i po Vašim željama (možete birati poziciju vrata, boje, zavjese…). Radimo i nadstrešnice koje se fiksiraju na predšatore. 

Povijest tvrtke

Počeci naše tvrtke sežu u 1985. godinu, kada smo nastavili obiteljsku tradiciju popravka i servisiranja proizvoda od platna. Tijekom godina, specijalizirali smo se na područje proizvodnje novih predšatora, prodaje kvalitetne kamp opreme i nastavka popravka proizvoda od platna.		

Naša vizija

Naša vizija u Camp-ing Orehek d.o.o. je izrada predšatora iz najkvalitetnijih europskih materijala, koji suže dugi niz godina. Naš glavni prioritet su zadovoljni klijenti, zbog toga uvek obraćamo pažnju na ispunjenje zahtjeva i želja istih.

Naši vlastiti proizvodi

Predšatori, koje sami proizvedemo kod nas u Sloveniji, su naš najbitniji proizvod. Uz predšatore proizvajamo i nadstrešnice predšatora, dodane šator-kabine, viseće ormare, sjenila za kamp prikolice, vrijeće za pijesak za fiksiranje šatora/predšatora i preostalu opremu iz sličnih materijala.

Surađivajte sa nama!

Imate li odlične proizvode, koji bi mogli dopuniti našu ponudu? Dobili ste ideju za izradu proizvoda iz platna? Željeli bi prodajati naše proizvode u Vašoj radnji? Sa zadovoljstvom nam je raditi sa drugim poduzetnikima, stoga budite slobodni nas kontaktirati. 

Imate problem kod kupovine ili proizvoda koji ste kupili kod nas? Nudimo podršku kupcima i odgovaramo na Vaša pitanja.

Sve što izrađujemo sami, proizvedemo sa upotrebom najkvalitetnijih materijala. Stoga možete biti sigurni, da nećete dobiti jefinih materijala, lošeg kvaliteta. Veliki dio materijala je iz EU porekla.

Redovito obrađujemo narudžbe primljene putem webshopa ili emaila. Ako su proizvodi na zalihi, narudžbe primljene do 12. sati, šaljemo istiog dana. S našim partnerima za isporuku vodimo brigu o brzoj i pravilnoj isporuci.		

Na prvom katu naše trgovine možete vidjeti male proizvode kamp opreme: melaminsko posuđe, stepenice, svjetilke i ostala rasvjetna tijela, klinove i šipke… Ma drugom katu izložbenog prostora stoje predšatori, nadstrešnice, tende-paviljoni, šatori za skladištenje, šatori kuhinje, stolice, stolovi, ležaljke i preostalo.

Kod nas Vas čeka veliki besplatni parking, direktno ispred naše radnje. Možete nam doći direktno iz puta na more sa prikolicom ili kamperom.

  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 (377 kn) off
   abcd Get 20.00 (151 kn) off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off