Štednjak Hot Point 230V

Availability:

Dostupno uz narudžbu


32.50

Dostupno uz narudžbu

Želite brzo i lako pripremiti roštilj za obitelj i prijatelje?

Ljubitelj ste ukusne hrane i uživate da jedete u prirodi?

 

Štednjak Hot Point je jedan od najjednostavnijih i najpraktičnijih štednjaka koji možete da koristite u kamp prikolicama ili na terasama, vanjskim kuhinjama. 

Ovaj model je električna peć sa izoliranim utikačem.  Izrađen je od čelika koji je premazan zaštitnim prahom. Posjeduje i gumb za regulaciju toplote, a poseban sigurosni detalj je svjetiljka koja označava upaljen i zagrijan štednjak. 

 

Štednjak posjeduje stabilan, neklizajući oslonac na sve četiri strane, kabel duljine 80cm te Vam predlažemo da prostor u kuhinji organizujete tako da postavite štednjak bliže utikaču.

 

Specifikacije Hot Point štednjaka: 

 

Dimenzije cijele konstrukcije: 28x26xH7cm

Priključak: 230V – 50Hz

Snaga: 750W

Prečnik ploče: Ø18cm

 

Ako Vam odgovaraju sve specifikacije ovog modela možete ga poručiti po povoljnoj cijeni. Jednostavna rješenja uvijek su ključ uspijeha, a kompaktnost modela učiniće ga savršenim za sve lako montirajuće kuhinje na putovanjima. 

 

Tea:

Ovaj štednjak sa jednom radnom pločom je najpraktičnije rješenje za male kuhinje. Vidjela sam ga kod prijateljice koja ga je postavila na sklopivi ormar, a ja svoj koristim po potrebi jer često putujemo. Savršen je za pripremanje toplih napitaka, a dovoljno jak za spremanje obroka tokom kampiranja. 

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Štednjak Hot Point 230V”

There are no reviews yet.