,

Šator Globetrotter 4 A.I.R. Tech

Availability:

Dostupno uz narudžbu


849.00

Dostupno uz narudžbu

Ako ste u potrazi za jednostavnom i brzom instalacijom šatora koji će biti siguran, stabilan i prostran za cijelu obitelj onda je to model Golbetrotter 4 A.I.R. Tech. 

 

Izvrsni svestrani samostojeći šator idealan je za instalaciju uz Vaš karavan sa bezon instalacijom uz pomoć tehnologije AIR Tech. 

Tehnologija AIR Tech koristi posebne cijevi koje su ispunjene zrakom umjesto stupova od fiberglasa, a nakon ugradnje takav je šator još stabilniji od klasičnih šatora s okvirima od fiberglasa.

 

Ovaj model omogućiće Vam idealno predsoblje za kuće na kotačima i Vaše karavane, jer pruža dodatni prostor za život, skladištenje, prostraniju kuhanju i prostor za kućne ljubimce. Nudi dodatnu zaštitu i zaklon od sunca, kiše i vjetra

 

Ima poseban inovativni zračni sustav A.I.R. Tech koji koristi zrak umjesto krutih, tradicionalnih šipki od fiberglasa, a postavljanje je jednostavno i obavlja se za nekoliko minuta.

 

Klasičnam unutarnji raspored može primiti 4 osobe i idealan je odabir za uživanje u kampiranju kada putuje cijela obitelj. 

 

Pruža dobru ventilaciju, osvjetljenost i natkrivenost predulaza. Ovaj model može da se koristiti i odvojeno od kamp kuće na kotačima, neovisno o automobilu.

 

Ako želite moderan dizajn, prostranost i svježinu u kojoj će uživati djeca i odrasli poručite ovaj model A.I.R. Tech šatora i osigurajte svima nezaboravno uživanje, veliki broj sezona. 

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Šator Globetrotter 4 A.I.R. Tech”

There are no reviews yet.