,

Šator Drifter A.I.R. Tech

Availability:

Dostupno uz narudžbu


719.00

Dostupno uz narudžbu

Ako ste u potrazi za jednostavnom i brzom instalacijom šatora koji će biti siguran, stabilan i prostran za cijelu obitelj onda je to model Drifter A.I.R. Tech.

 

Izvrsni svestrani samostojeći šator idealan je za instalaciju uz Vaš karavan sa bezon instalacijom uz pomoć tehnologije AIR Tech. 

Tehnologija AIR Tech koristi posebne cijevi koje su ispunjene zrakom umjesto stupova od fiberglasa, a nakon ugradnje takav je šator još stabilniji od klasičnih šatora s okvirima od fiberglasa.

 

Ovaj model predstavlja samostojeće predvorje s novim inovativnim A.I.R. tehnologijom za instalaciju i prostranim, ugodnim dnevnim boravkom. Posjeduje i prostoriju za odlaganje i spavaću sobom.

 

Praktičan prednji i bočni ulaz koji se diže do krovnog ruba omogućiće Vam da birate kako želite da ga koristite, a ušiveno dno pruža dobru izolaciju od vanjskog okruženja i mokrog tla, pogodno je za boravak djece i kućnih ljubimaca. 

 

Cio sistem same konstrukcije izrađen je od troslojnih cijevi za zrak, a instalacija sistemima na napuhavanje je pouzdana, izdržljiva i veoma brza. 

 

Model predstavlja optimalan omjer prostora i površine zbog gradnje tunela sa, a u sklopu tunela na prednjem dijelu nalazi se podignuti, natkriveni predulaz postavljen na dvije osnove. 

 

Uz Drifter AIR Tech šator uključena je i dodatna oprema za montažu i stabilizaciju.

 

Pogodno za visinu vozila 180-220cm.

 

Napomena: ovaj model savršen je odabir za tople, ljetne dane, nije prikladno za cjelogodišnje kampiranje.

 

Ako kampirate samo tokom ljetnje sezone i ovaj model odgovara visini Vašeg karavana pozovite nas da napravimo narudžbu za Vas. Budite sigurni da cijena garantuje kvalitet, koristite baš ovaj model veliki broj sezona i uživajte u prirodnom ambijentu. 

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Šator Drifter A.I.R. Tech”

There are no reviews yet.