Tamno Svetlo

Melaminska skleda za solato Odyssey

Zaliha:

Na zalihi


11.50

Na zalihi

Trenutno 4 osoba gleda ovaj proizvod!

100% sigurna kupnja
100% jamstvo zadovoljstva
Brza i sigurna dostava
Plačanje i pouzećem

Potreban Vam je potpun set za serviranje hrane?
Želite da servirate ukusnu salatu?

Izvrsna usluga melamina izrađena od Stone-Touch materijala, koji je zbog sjajne površine posebno sličan porcelanu.

Melamin je visokokvalitetni plastični materijal koji se pokazao izuzetno popularnim kada se koristi na otvorenom, posebno tijekom kampiranja ili na brodu.Prilikom korištenja ovih modela ne treba da brinete o tome da li će Vam ukupni prtljag biti otežan, jer je melamin veoma lagan.

Materijali ovakvih posuda se teško oštećuju na visokim temperaturama, iznimno niskim temperaturama, a uz sve to su otporni na mehanička oštećenja i grebanje.

Usluge melamina popularne su zbog izgleda poput porcelana. Dostupno je mnogo različitih oblika i modnih dezena. Spremnik je izuzetno lagan i samim time jednostavan za nošenje.

Melamin je otporan na lomove, posjekotine i ogrebotine (nije nelomljiv, ali u usporedbi s porcelanom ili akropalom, stupanj loma je zanemariv).

Ova posuda za salate ima promjer od 23,5cm, skladog je pada, lagana i pogodna za sve vrste toplih i hladnih predjela, kao i za sve salate.

Otpornost na temperaturne oscilacije i vlagu, omogućava Vam da poslužite vrlo tople ili hladne napitke i hranu. Materijal je bez okusa i mirisa, ne prenosi se na hranu. Posjeduje čvrstu, izdržljivu i otpornu strukturu koja ima dug vijek trajanja.

Ovaj posuda kao i ostatak seta, lako pere i čisti, brzo se suši i spreman je za ponovnu upotrebu. Prikladan je za korištenje u perilici posuđa, ali ne i u mikrovalnoj pećnici.

Pogodno za zamrzivač, dopušteno je izlaganje temperaturama od 70 do -10 do 2 sata.

Uz ovu posudu Vaš će set biti potpun, a stol će izgledati kao prijatan obiteljski ručak doma. Postavićete odmah sve što Vam je potrebno i nećete se postiditi pred prijateljima, jer će se biti skladno i dizajnirano.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Melaminska skleda za solato Odyssey”

There are no reviews yet.

Melaminska skleda za solato Odyssey

 • vaša cijena 11.5€
 • cijena 11.5€
 • popust 0€
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna Povratak u trgovinu
   Proračunaj dostavu
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   10off Get 10% off
   50eur1 Get 50.00 off
   abcd Get 20.00 off Trial Coupon
   februar Get 10% off
   vn10klini Get 10% off