,

Zaštitno platno Apron Storage

Availability:

Dostupno uz narudžbu


61.90

Dostupno uz narudžbu

Ostajete dugo na kampovanju?

Želite osigurati vaše prevozno sredsto ili kamp kućicu?

 

Imamo veoma povoljno, brzo i efikasno rješenje za Vas.

 

Zašto Vam predlažemo upotrebu zaštitnog platna? 

 

  • Dok Vaše vozilo miruje u dugoj zimskoj pauzi, može doći do pucanja i oštećenja guma na kotačima, naglom ispuhavanja zraka i drugih neželjenih pojava.
  • Visoka temperatura i drugi negativni uticaji zračenja i toplote takođe oštećuju vozilo, a posebno kotače gdje dovode do krutih, pucajućih prevoja.
  • Dugotrajnost je direktno povezana sa načinom brige o namještaju i kamp kućama.

 

Prednosti ovog zaštitnog platna:

 

  • praktično za primjenu, jer se brzo montira, lako se ukloni i može da se savije za odlaganje i da pri tome ne zauzima mnogo mjesta,
  • potpuno čuva kotače od temperaturnih promjena, a otpornost materijala učiniće ovaj ulog sigurnim, jer ćete uz malo uloženog novca povećati dugovječnost kamp prikolice, 

 

  • posjeduje vodilicu za pokrivanje, uz ovaj model Vam neće biti potrebna dodatna oprema, a uz dobijenu vodilicu moći ćete stabilno da je instalirate i da ne oštetite prikolicu,
  • džepovi i latice za odlaganje stvari još jedna su od pogodnisti, posebno mogu biti značajne za dugo stajanje na parkingu gdje Vam štede prostor prilikom odlaganja alata i drugih predmeta koji su važni.

 

Poliester Oxford PVC materijal je koji garantuje kvalitet i dugotrajnost. Nepromočiv je, otporan na temperaturne promjene bilo da se radi o veoma visokim ili niskim temperaturama. 

 

Prevenirajte oštećenja, brinite provjerene odluke iskusnih kampera i osigurajte Vašu kućicu na točkovima. 

 

Priprema je jedan od osnovnih koraka ka uspiješnom kampiranju, neka Vaše vozilo bude osigurano i dobro čuvano. Iskoristite naše iskustvo, preko 30 godina se bavimo savjetovanjem, prodajom i kreiranjem boljih uslova za skladnije i komfornije kampiranje naših klijenata. 

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zaštitno platno Apron Storage”

There are no reviews yet.