,

Paviljon Aquamar A.I.R. TECH

Brunner
Availability:

Dostupno uz narudžbu


AIR Tech različica paviljona Medusa – napihljiv paviljon Aquamar. Dimenzije 3×3 m. Zelo uporaben za plažo, na vrtu, ali poleg vaše prikolice, avtodoma ali šotora.

369.00

Dostupno uz narudžbu

Volite da kampirate?

Trebate sigurnost, moderan dizan i prostranost?

 

Paviljon Aquamar A.I.R. TECH nudi udoban natkriveni vanjski prostor, a posebno je koristan za plažu, u vrtu ili pored Vašeg karavana, kampera, kamp kućice ili šatora.

 

Poboljšani sustav omogućava Vam izbjegavanje teških i zahtjevnih sustava okvira izrađenih od šipki, koji su zamijenjeni inovativnim sustavom napuhavanja zraka Airflame. Cijela konstrukcija će se napuhati za manje od 2 minute, a sistem za napuhavanje i brzu instalaciju radi sa uključenom dvosmjernom pumpom

 

Uz ovaj model paviljona imaćete trenutnu zaštitu od sunca ili kiše, a dostupne su i 2 stranice koje osiguravaju privatnost kako biste mogli uživati ​​bez ometanja i dodatnu zaštitu od pijeska ili neželjenog vjetra. 

 

Ovaj model paviljona prepoznatljiv je po brzoj i potpuno jednostavnoj instalaciji, uz stabilizacijske šipke na sve 4 strane.  Konstantna visina ovog modela je 2m, a uz paviljon dobijate i pumpu sa dva djelovanja. 

 

Komplet uključuje prikladnu torbu za nošenje i odlaganje i pomoćnu opremu za postavljanje.

 

Ako želite biti potpuno inovativni i uživati u modernom paviljonu, ovo je pravi model za Vas. Poručite paviljon Aquamar i uživajte u spremljenom mjestu za odmor za samo nekoliko minuta. Obradujte obitelj i ugostite prijatelje, osigurajte vodootpornost i bezbijednost za Vaš namještaj.

 

Dimenzije cerade

300 x 300 cm

Brand

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Paviljon Aquamar A.I.R. TECH”

There are no reviews yet.