Električni roštilj Blaze

Availability:

Dostupno uz narudžbu


57.90

Dostupno uz narudžbu

Želite brzo i lako pripremiti roštilj za obitelj i prijatelje?

Ljubitelj ste ukusne hrane i uživate da jedete u prirodi? 

 

Svi uživamo u toplom vremenu i nestrpljivi smo da sezona pripremanja hrane u ljetnjim kuhinjama i vrtovima počne. Cijela obitelj je na okupu, djeca se zabavljaju, a na Vama je odgovornost dana-pripremanje najukusnijeg mesa i povrća sa roštilja. 

 

Uz električni roštilj briga je minimalna, a ukus zagarantovan. Kada jednom kupite električni roštilj spremni ste svaki put za roštiljanje za manje od 5 minuta. 

Električni roštilj je idealan za pečenje mesa, ribe ili povrća, a posjeduje i podesivi termostat što omogućava ravnomjerno zagrijevanje uz kontrolisani dovod električne energije. 

 

Ploča sa finim rešetkama za pečenje je od aluminija s neprianjajućim premazom i spoj je modernog dizajna sa tradicionalnim okusom.

Prednosti ovog modela su u spoju njegove lagane konstrukcije, a izuzetno jake energije koja garantuje povoljnost i uštedu vremena. Ne emituje jaku vanjsku toplotu, ne zrači i pogodan je za unutrašnje i natkrivena vanjske prostorije. 

 

Specifikacije ovog modela: 

 

Težina: 1,9kg

Dimenzije: 46x31xH8,5cm

Snaga: 1,25kW

 

Sve što Vam je potrebno je priključak od 230V i spremni ste za roštiljanje najfinijih jela. 

 

Površinu od aluminija lagano možete očistiti nakon korištenja, a podlogu možete izvući i odrstraniti masnoću.

 

Obitelj će biti potpuno zadovoljna, a prijatelji će Vam zaviditi na jednostavnom i praktičnom riješenju jer nećete morati da kupujete ugalj i trošite vrijeme na postavljanje konstrukcije. 

 

Damir:

Meni je električni roštilj najbolja opcija, jer možete da roštiljate na maloj terasi jednako brzo, a kvalitetno kao na najvećem izletištu. Spakirate ga u kutiju i spremni ste za polazak kod prijatelja, izolacija je vrhunska, ne zauzima mnogo mjesta i očistite ga u nekoliko poteza. 

 

Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električni roštilj Blaze”

There are no reviews yet.